Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam dal je po pravilu foruma. Krivikuca Dizel Servis.Kako ime tomislav ovog servisa?
Iskreno pojma namam,znam da sam par puta procitao neke opomene zbog reklama pa sam pomislio da i ovo spada u to.Ne znam što ne bi bilo, nije prvi put da se spominje neka firma... Nisu lični podatci.. Ovako sad na guglu može svako da nađe tu firmu ako hoće da sarađuje sa njom, ne vidim to kao neku reklamu... Hvala u svakom slučaju...
Maticu nemoj da me pogresno shvatis da kudim majstora iz Budjanovaca jer ni ne znam coveka,svaka cast svakom mozda je covek vrhunski majstor ali veruj mi da sto se tice ruskih pumpi tu je Toma tata i mama.Kažu da je za te Ruske pumpe Vlada iz Buđanovaca doktor.
Izgleda jeste, od 10 pumpi koje sam radio ili nosio za druge kod bošiste četiri su radile posle opravke odlično, 4 nije ništa valjalo, jedna je radila dobro ali je samo prvo paljenje bilo dobro, posle neće da upali ako je vruć motor i gorivo a poslednja je dobro palila traktor i hladan i vruć ali je izgubio jedno 20 % snage. Svih deset su bile skupe popravke, od 120-220 evra.Pa jel to toliko komplikovano kada ostali ne mogu da skontaju podesavanja?
Ja ovo nisam proveravao od kad sam ga kupio (2011) može savet koje ulje sipati? Da li ispustiti sve pa sipati novo ili samo dosuti?Kolega Sinisa mislim da ce te se sloziti samnom da traktore 30+ godina i ove danas nema svrhe porediti,ne bitno dal je rus ili jd ili fendt.
Recimo Fendt je 80 godina dobio nadimak Celicni jer je stvarno bio ludacka masina a danas VARIO cudo nauke i tehnike izgura 5000 sati i cao zdravo.
Al da se vratimo na Rusvaje,stradanje osovine nije smelo da se desi nikako,ako su babuni sastavljali most i pogresno okrenuli semerige kao sto kazete dal mislite da je neko na osamsto sati trebao da odvrne onu cetvrtku crvene boje i proveri dal ima ili nema ulja,moje misljenje je da je trebao i to jedno bar cetiri puta do tad,da je to uradjeno primeceno bi bilo da fali ulja,dva sata posla semerinzi od 150 din zamenjeni i izbegnut veci problem i veci trosak.
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
Kolega 1221 nema konkretno ovaj deo u kom se pise u postu ali ima zato ostala masta u kojima treba kontrolisati ulje.Ja ovo nisam proveravao od kad sam ga kupio (2011) može savet koje ulje sipati? Da li ispustiti sve pa sipati novo ili samo dosuti?
1221 u pitanju.
Ovo što oni pričaju važi za grbavi most, nije za tvoj traktor, ti imaš dosta ulja u prednjem mostu pa ako počne da puno curi lako se primeti a kod grbavog ima samo 5-6 deci ulja i kad nestane, ćao...Ja ovo nisam proveravao od kad sam ga kupio (2011) može savet koje ulje sipati? Da li ispustiti sve pa sipati novo ili samo dosuti?
1221 u pitanju.
Aco slazem se da je potrebno i znanje ali ako ima volje moze i da se nauci a ne samo gledati kako da danas stavis u dzep 1,2,3 crvene a sta si uradio i dal si uradio to nema veze.Nebojša pored volje treba i znanja. Obično bude rus je to, ne može raditi kao masey. A čuo sam dosta tihih ruseva.