nebojsa100
Član
Verovatno ima i kod Mise Vase i ostale kompanije iz Povrtarske ulice i to verovatno jeftinije.Agropanonka, mačar... Ili ovi iz pančeva...
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Verovatno ima i kod Mise Vase i ostale kompanije iz Povrtarske ulice i to verovatno jeftinije.Agropanonka, mačar... Ili ovi iz pančeva...
A odakle su?Verovatno ima i kod Mise Vase i ostale kompanije iz Povrtarske ulice i to verovatno jeftinije.
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
Novi Sad.A odakle su?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Reseno, hvala puno, posalji mi adresu da ti posaljem jedan litar mucenice, znanje je mocNe mora wd40 ako bas nemas xd,ulje bilo kakvo ce pomoci.To bukvalno mora jednim prstom da se ukljucuje nebitno koliko je star traktor,kakav cekic....
Namazi masti na tu polugicu i miran si neko vremeIdem da kupim wd40 i da probam, kada mi je najvise trebala prednja vuca ono nece, morao sam cekicem, a primetio sam u zadnje vreme da se sve teze ukljucuje, iskljucivanje lagano ali ukljucivanje zlo
Nije brzo, malo jače od 8km/h.Mozda teras prebrzo traktor,meni oce da zahuci kad ga poteram brze po putu,a prednja vuca upaljena!
Ja koliko vidim ti si kolega fasciniran MTZ traktorima ili prosto likujes kad citas kako se kvare i ponosan si na svog turcina jer je izdrzljiv kao sila nebeska(558).Mnogi ljudi koji kupe MTZ-a se vode onom devizom kada su jos prvi MTZ-ei stigli da prvo crkne masinjist pa onda misle da su ti traktori i dan danas nepoderivi.Znam masu njih koji su kupili MTZ-a bas iz razlogoa sto je to nepoderiva masina i ne treba je maziti i paziti vec samo vatra i onda kad crkne kuku-lele djubre i smece od traktora.Imam kolegu koji ga je novog pre cetri godine sa sajma doterao i druge godine u oranju mu se otkaci ventil na 4 klipu i napravi havariju.Malo je psovao malo kunu i traktor i fabriku i onda posle dva dana opet u brazdu po starome litru rakije za dorucak i do vecere je i u rikverc orao preletao preko razora izgubio tegove opet kriva fabrika i traktor ali rakija ne ona je spas za napacenu dusu jer ko bi normalan preziveo to sto se njemu desava sa traktorom.Vecina ljudi koja kupi neki drugi traktor i pazi na njega i kao sto je neko rekao da svi vlasnici MTZ-a povedi tako racuna o svojim traktorima i MTZ-e bi bio mnogo izdrzljiviji ima tu sigurno i do kvaliteta materijala i do sklapanja u fabrici ali vecinu kvarova proizvede sam vlasnik ne odrzavanjem istoga.Da ti tvog turcina poteras onako bez milosti i da te boli patka za njega da ga teras ko zlotvor brzo bi ti promenio prico o tom traktoru,i ne samo o njemu i o svim ostalima sreca svesno si bice znas koliko si ga platio i koliko te kosta pa se spram toga i rukovodis.I da se vlasnici MTZ-a ne uvrede cast izuzecima ima jako dobrih gazda koji isto paze na svoje masine i to se vidi na njinim MTZ-eima.Jbt citam ovo. Moj turcin po nekim kvarovima je imao decije bolesti ali ovakve havarije nadam se da nece imati kao u prethodne 2-3 stranice
Kolega mislim da sam u temi o Armi citao vas nazovimo problem sa vazdusnim filterom.Jbt citam ovo. Moj turcin po nekim kvarovima je imao decije bolesti ali ovakve havarije nadam se da nece imati kao u prethodne 2-3 stranice
Kolega ti turčini tek treba da se dokažu a trebaće podosta vode da protekne da se vidi, polemiše šta je bolje i čiji je duži.Jbt citam ovo. Moj turcin po nekim kvarovima je imao decije bolesti ali ovakve havarije nadam se da nece imati kao u prethodne 2-3 stranice
Da li su lamele u srednjem kućištu istrošene pa proklizavaju.Probaj da ih dotegneš.Išao sam malo da spremam za setvu i primetio sam da je prednja vuča kad se uključi dosta bučna, kao da huči. Ili je to tako i bilo a ja zaboravio. Svuda ima ulja (tamo gde treba). Šta bi moglo da bude?
Malo ulja gde god ima zglobnih delova i gde ulazi u kuciste dole i nema problema, tako svake godine pred sezonu nauljis i radiDrugari sta bi moglo da bude, upitanju je 820rm, jedva sam ukljucio prednju vucu, morao sam sa cekic da udaram da se ukljuci
Doterao sam prošle godine, pre oranja jer prednja vuča nije radila. Kad sam dotegao onda je proradila. Nije problem da opet dotegnem.Da li su lamele u srednjem kućištu istrošene pa proklizavaju.Probaj da ih dotegneš.