Zato sam i postavio sliku i napisao da je kvar na 800 sati. Preporuka za buduce kupce 82.1. obavezno proveriti nivo ulja gde su osovine i to jos u Novom Sadu ili vec gde se pazari traktor. Cak ne bi bilo lose da firma koja prodaje traktor stavi UPOZORENJE da se na svakih 150 sati proveri nivo ulja gde su osovine.Kolega Sinisa mislim da ce te se sloziti samnom da traktore 30+ godina i ove danas nema svrhe porediti,ne bitno dal je rus ili jd ili fendt.
Recimo Fendt je 80 godina dobio nadimak Celicni jer je stvarno bio ludacka masina a danas VARIO cudo nauke i tehnike izgura 5000 sati i cao zdravo.
Al da se vratimo na Rusvaje,stradanje osovine nije smelo da se desi nikako,ako su babuni sastavljali most i pogresno okrenuli semerige kao sto kazete dal mislite da je neko na osamsto sati trebao da odvrne onu cetvrtku crvene boje i proveri dal ima ili nema ulja,moje misljenje je da je trebao i to jedno bar cetiri puta do tad,da je to uradjeno primeceno bi bilo da fali ulja,dva sata posla semerinzi od 150 din zamenjeni i izbegnut veci problem i veci trosak.
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
Sent from my STF-L09 using Tapatalk