grunt
Član
Хвала ти колега што си ми продао рују хвала ти до неба без зајебанције трактор кадар само тако...мислим 820рм.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne da troši manje,nego nisu u istoj kategoriji,3 l/kj u oranju je razlika...Jel ja to dobro vidim ili mtz trosi manje od arme?
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Pa realno i jesu blizu,poznato je kako rusi mere snagu.Kad sam kupovao Armu ako se dobro sećaš ti si me najviše i zbrzao ,tražio sam da ima snage najmanje kao Mtz 892 RM i ako to ispunjava,klima,AHC i reverzer bi mi već bili napredak u odnosu na rusa i nadomestili bi nešto višu cenu.Za sada sam zadovoljan i Armom i 892 iako naravno imaju i oni mana o kojima sam ranije pisao.Traktor koji si ti kupio je prava mašina,da je imao fabričku klimu ja ga nikad ne bih prodao.Ово једно на друго близу....по твом опису руја има 110кс јер 30-ак кс је разлика ово поређење импонује Русу јбт шта би било да си поредио мтз 105 и Арму....1104.
Nisam probao taj traktor,za sada mogu da kažem da su 1104 i 854 odlični traktori.Goran Krčelić iz Slankamena ima 904 E+ ili 1054 E+,nisam siguran koji od ta dva i prezadovoljan je.Radio sam ove jeseni sa armom 105, tesko sranje.Na poklon bi ga uzeo a da ga kupim njet.
P.s. vozio sam Armu 3-4 dana zaredom proletos u pripremi za setvu. Odem kod rodjaka par sati da teram 1221.3, sem abnormalne snage za 136ks sve drugo je mnogo losije od Arme. Na primer menjac Zf je jwdnostavniji za mene od ruskog. Hidraulik na mtz nema brzo dizanje (a kod arme je to reseno sa jednim solenoidom i 2m kabela). Kabina je neuporediva (ventilacija bolja, klima za 1min je frizider). Hidraulicni toplink na Armi prednost.
.2 je oznaka za ravan most. Ne postoji 892 ravan most vec samo 892.2.Jedno pitanje 892 rm i 892.2rm u cemu je razlika ako neko zna da mi kaze?
Sent from my iPhone using Tapatalk