Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako smem ja se ne bi složio jedino oko ocene snage, e pošto smo već pisali o tome jedino što se može zaključiti da tom vašem 892 nisu svi pastu i raspoloživi ove god sam vozio u oranju mtz 952 i yto 904 pogodite koji je brži u oranju? (jeste da nije tema 904 ali poredjenja radi), drugo izneo sam svedočenje vlasnika 820 i arme 85 koji kaže da arma nema tu snagu kao mtzNe bih mnoge ovde da razocaram ali hocu da napravim poredjenje Mtz 892 rm i Armatrac 1104 lux.Odmah da kazem da sa Mtz traktorima imam poprilicno iskustvo dok sam sa turcinom napravio oko 400 rh za godinu dana.Ocene cu dati od 1 do 5.
Snaga traktora- Obzirom da je turcin 20 % jaci,takva je i razlika i za oba traktora bih dao ocenu 4.
Potrosnja-Mtz 4.5. Arma 1.5
Udobnost-Mtz 2.5. Arma 4
Hidraulika-Mtz. 3. Arma. 5
Preglednost Mtz 4. Arma 4
Radna svetla Mtz 4. Arma 2.5
Odrzavanje -Mtz 5. Arma 3
Kocnice. Mtz. 2.5. Arma 5
Raspored brzina Mtz 4.5 Arma 2.5
Upravljanje Mtz 4. Arma 4.5
Prostor kabina Mtz 4. Arma 2
Rezervoar. Mtz 4.5. Arma 2.5
Cena traktora. Mtz 5. Arma 4.5
Pokusao sam da objektivno opisem ove traktore kako bih pomogao nekom ko se dvoumi,konacni zakljucak je da su oba traktora ako se gleda odnos cena-kvalitet dobre kupovine.Pozz
Pa ista je kao kolege Bojčetića, cenu neznam, ali moram priznati da ima veoma udobnu kabinukoliko je ks ta arma koju je kolega uporedjivao i koliko je ona u stranoj valuti?
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
Napravili smo zbrku, ja sam pisao o manjoj armiako sam ja uspeo sad na brzinu da vidimta arma je 110 ks i 30 i kusur hiljada eura?
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока