daner
Član
Ja ne razumem ima se za traktor 27-28000e a nema se jos 1000 za klimu, i onda zdravstveni problemi.
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Klimu na rusa nisam ugradio zato što su ovi experti za klime radili dve u Krčedinu koje sam lično video kako rade i mogu reći da je to sranje.Na 1221.3 su imali tri reklamacije,stalno je neka voda curila a kod kuma na Zetoru su tako uradili da nije hladilo skoro ni malo a uzeli mu 850 evra.Ja ne razumem ima se za traktor 27-28000e a nema se jos 1000 za klimu, i onda zdravstveni problemi.
Samo se moze ojesti jos kad se pomesaju prasina i znoj.Tantalove mukeKlimu na rusa nisam ugradio zato što su ovi experti za klime radili dve u Krčedinu koje sam lično video kako rade i mogu reći da je to sranje.Na 1221.3 su imali tri reklamacije,stalno je neka voda curila a kod kuma na Zetoru su tako uradili da nije hladilo skoro ni malo a uzeli mu 850 evra.
Neki sa foruma me znaju,inače sam prilično visok a imam i 135 kg,još kad se uzludam od vrućine i prašine...
A sta ti od toga imas na turcinu?Mtz 820 grbavi,po letnjim putevima zvani RODEO od kog je samo jahanje magarca bez sedla neudobnije postaje standard udobnosti.Pošto očigledno mislimo na različite stvari kolega,molio bih vas da mi navedete koje od sledećih parametara kojima ja merim udobnost ima taj vaš Mercedes -koju klimu poseduje,kakav reverzer, koju suspenziju kabine,kolika je buka u kabini i koji tip ublaživača udaraca hidraulike?Unapred sam zahvalan na odgovorima,ako taj vaš stroj ispuni ove uslove ipak ću umesto zamene Fenda 936 za Rajku 60 pokušati da dobijem grbavi 820 glavu za glavu...
Ako veruješ, ništa me ne potresa niti sam alergičan na nešto!Ni meni promaja ne smeta,navikao sam na motoru.
Sto se tice prasine,ni tu problema nema,ali zato kad ambrozija cveta u zetvi suncokreta,ja umirem. Stavljam i kapi i pijem lekove i dzaba.
Verovao ili ne,sve to ima na turcinu,cak imam i sediste i sve gume.A sta ti od toga imas na turcinu?
Koje gume,koje sediste?
Ma kažem ti samo me ubije kad me neko ubedjuje i osemenjavaDa,imam drugara koji me je video na njivi zakrvavljenih ociju,i objasnim mu da mi smeta ambrozija,i on ubere ambroziju i pocne da jede,da mi demonstrira kako je on otporan.
Zato sad Deja zapusava kanalizacijuJa uvek drzim otvorene prozore,a kad je jako toplo onda vrata. Najgora prasina mi je bila u kombajnu,tu kad dodjem uvece na tusiranje,zapusim kanalizaciju. U rusu je milina kako je u kombajnu bilo