Bio sam u Zrenjaninu kod čoveka koji ima takvog Rusa.Nije imao mnogo problema samo su mu 3 puta radili menjač i hidraulik na 3.000 radnih sati i uvek neke pi.darije sa njim.Veoma je nezadovoljan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prednji most,motor,menjac,diferencijal ne prave nikakve problem.
Hidraulik takodje ne bi trebao da bude problematican.
Najveca mana mu je manjak kila za te konjice,ovom sa slike posebno jer nema ni onih dodatnih 450 kg tegova napred.
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
Bio sam u Zrenjaninu kod čoveka koji ima takvog Rusa.Nije imao mnogo problema samo su mu 3 puta radili menjač i hidraulik na 3.000 radnih sati i uvek neke pi.darije sa njim.Veoma je nezadovoljan.
kolega sve sto ste napisali je tacno i vidi se na cini mi se drugoj slici tj menjac sa dugmicima.Taj na slici ti je sa 6 brzinskim sinhro mjenjacem i brze spore na dugme (na mjenjacu ima mali hid. cilindar ) , takodje boshova hidraulika , prednji utovarivac , takvih u Srbiji pitanje da li uopce ima. To bolje zaobici.
Ja ni ne vidim navoj