nebojsa100
Član
Kolega je uspeo da ih nasteluje verovatno prebacivajuci ih iz jednog tela u drugo dok nije uspeo da ih priblizno nasteluje jer je skoro pa nemoguce dovesti ih da sve budu identicne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koji traktor??Macara ima radnju u Zr a Zlatko je iskusni prodavac, radio dugo godina za poljomehaniku i posle presao da radi za Macara.
Pitanje za kolegu Neobojsu gde se mogu naci kvalitetni setovi dihtynaga glave i dekle motora,kartera. Svuda slinavi ovih dana pa reko da ga malo spremim za prolece. I jos nesto traktor ima 5800rh i dosta je postao lenj dok se neukljuci turbina. Cinimi se da ranije tako to tako jije bilo ili barem u manjoj meri. Mnogo lakse je stizao motor do obrtaja ukljucivanja turbine. I na kraju da li treba turbinu remontovati jos uvek je originalna. A curi i ulje oko nje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koji traktor??
Nisu ni drugi bolji, šta se kome zalomi.Kolega drago mi je da ste uspeli da ih nastelijete.
A sto se Macara tice nemoj te mnogo da se oslanjate na njega,covek laze za medalju.
Kolega je uspeo da ih nasteluje verovatno prebacivajuci ih iz jednog tela u drugo dok nije uspeo da ih priblizno nasteluje jer je skoro pa nemoguce dovesti ih da sve budu identicne.
Isti slucaj...mozda si ti tu istu kupio sto smo mi vratili.Kupio ja od macara glavu komplet za 82 kaze prodavac konzervirana a ona polivena samo sa uljem sa svim opiljcima,nisu ti delovi videli rusku konzervciju.
Zavisi koja je pumpa i koji su ulosci.Na koliko se steluju dizne na 82.1?