MTZ Belarus

evo na 105-aku
samo sto je kod njega suvi filter i izbacen napolje
a40d518924af234bacce8997e7fcd46a.jpg

Taj sto nema slika ako je od clana Bukur kod mog drugara je. Kad odem do njega slikacu.

Drugar razmislja da proda svoj 1025.3.traktor je 2010.godiste ima oko 2500 sati.Koliko to para vredi?

Juce sam i ja imao priliku da sa Nebojsom100 sarafam oko mog rusa. Odlican je kao covek i majstor.
P.S.Nebojsa slucajno imam onakav davac nov, samo je navoj cca 1.5mm duzi, hoce smetati ako ga zavrnem ?

Juce sam i ja imao priliku da sa Nebojsom100 sarafam oko mog rusa. Odlican je kao covek i majstor.
P.S.Nebojsa slucajno imam onakav davac nov, samo je navoj cca 1.5mm duzi, hoce smetati ako ga zavrnem ?
Kolega hvala puno na pohvalana.
Sto se navoja tice trebao bi da je pod konus,zavrni taj sto imas i ako ne curi na navoju odlicno.

Послато са SM-J710F помоћу Тапатока

Maa samo je setao oko traktora, kaze da je savrsenstvo bez mane. 😂😂
2 banalne stvari prva da je curio na davacu, druga da je filter hidraulika star2 godina zablindirao pa je i tu na kucistu terao na preliv.

Prednji most,motor,menjac,diferencijal ne prave nikakve problem.
Hidraulik takodje ne bi trebao da bude problematican.
Najveca mana mu je manjak kila za te konjice,ovom sa slike posebno jer nema ni onih dodatnih 450 kg tegova napred.

Послато са SM-J710F помоћу Тапатока

Koliko ja znam,motor je identican kao na 1221.3,ispravite me ako gresim.
Nebojsa je 100% upravu sto se tice tezine,taj traktor bi trebao imati 7t za tu snagu

Nazad
Vrh