Boki-Vl
Član
Pre neki dan promenim ulje u rujana i jutros pogledao merac, za sibicu preko max, da ga ispustim malo ili mu nefali nista izbacicega on?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
O.K. hvalaoldtimer je napisao(la):Bolje ti to ispusti....treba ti 2 minuta bukvalno. Bolje nego da on isteruje na neki semering i sl
Kad si pre uspeo da je zeznes?paracinac je napisao(la):crkla mi je lamela iskrivila se sutra rasturam ruju pa cu vidim sta i kako majstor uzima mi 80 evra za ruku plus troskovi puta plus lamela javljam sutra kako sam prosao inace dolazi serviser iz panonke!!!
grunt je napisao(la):Sta je potrebno od dizalica za skidanje lemele kod rusa,posto je karter mekan,na cega se oslanja.Jos uvek je sve ok kod mene ali jednog dana ce doci kraj pa da znam odprilike kakv je redosled skidanja,na imt-ovim traktorima sam menjao lamelu pomocu kolica koja se vozaju na sinama i to odradim za cas,tako isto i na ursusu
danger je napisao(la):evo danas sam malo bio vredan,pustao mi ulje izmedju zadnjeg dekla i bloka motora gde se nalazi bregasta osovina,to me uzasno nerviralo pa sam danas malo odvojio vreme da promenim taj zaptivac da bude suv motor za prolece,usput promenuo zadnji semering,lamelu,evo slika i ideja ako neko ima problem sa zamenom lamele,jednostavno,sam napravio kolica i veoma prakticno,ako se neko jos bakce da menja lamele sam evo mu ideja za pomoc a ako vec ima tu stvar onda