MTZ Belarus

mladenmaso je napisao(la):
ajd sapni na PP :bravo: sta si cacnuo za potrosnju
pa ovaj vijak o kome pricamo , njega stelujes dok ne dobijes sta ti odgovara
mozes napraviti i rusa od 20 konja :ppozdrav:\

@rale 83 , kada budem isao drugi put morat ces mi pokazati , ja placam pice :ppozdrav: :haha:

Ja mom ni nesmem da merim potrosnju prosto mi se place kad vidim koliko trosi .
recimo idem da prskam u imt 542 napunim rezervar 35 40 l d2 sipam u rusa 35 40 l d2 ceo dan prskamo samo sto rus vuce vodu .Kada stignem kuci oba su isto potrosili samo sto je maleni ceo dan radio a ruja od njive do njive
Post je spojen: [time]1271181031[/time]
A svakog proleca dizne radim menjam uloske i tariram .i to kupim jedno desetak ulozaka da bi sastavio da cetiri budu zglavna. a pumpu sam pre cetiri godine remontovao sad jojo je i njoj i motoru od generalke 1600 rs motor ko doksa ulje sipam od menjena do menjanje ali gorivo koliko sipas tolko trosi a bre mnogo nesto sipam samo da skupim kesa ode ruja na dobos

Danas sam bio kod druga (mehanicar je),duvukli su mu jednu 82-ku da uradi kvacilo.
Bilo je krajnje vreme

nerazumem sta nerazumes i sta tu nije jasno :sta:
zapeko od masti lezaj ::namigivanje::
a za nekog je strana,nek uzme recnik..............

ovako imam problem sa mog belka 1025 kada nagazim kvacilo nesto mi bruji u menjac motor nemogu da ocenim kada pustim kvacilo sve je normalno el imao neko takav problem?I ako neko ima broj od nekog servisera iz agropanonke bio bi zahvalan da mi posalje pozdrav i hvala!!!

isidor je napisao(la):
Ja mom ni nesmem da merim potrosnju prosto mi se place kad vidim koliko trosi .
recimo idem da prskam u imt 542 napunim rezervar 35 40 l d2 sipam u rusa 35 40 l d2 ceo dan prskamo samo sto rus vuce vodu .Kada stignem kuci oba su isto potrosili samo sto je maleni ceo dan radio a ruja od njive do njive
Post je spojen: [time]1271148631[/time]
A svakog proleca dizne radim menjam uloske i tariram .i to kupim jedno desetak ulozaka da bi sastavio da cetiri budu zglavna. a pumpu sam pre cetiri godine remontovao sad jojo je i njoj i motoru od generalke 1600 rs motor ko doksa ulje sipam od menjena do menjanje ali gorivo koliko sipas tolko trosi a bre mnogo nesto sipam samo da skupim kesa ode ruja na dobos
Ja sam imao imt 560 sad rusa 82ku 99god,i prezadovoljan sam potrosnjom trosi malo vise od 560 MALO al odradi oho.Tebe definitivno nesto muci moras pronaci boljeg bosistu ili nekog ko zna sa rusom :cao:

Nazad
Vrh