MTZ Belarus

Sve zavisi kad je to skidano poslednji put... par puta smo morali na Mtz 52 da grejemo autogenim aparatom da popusti rdja. Kljuc je bolje da je onaj sto se provuce sipka kroz njega, pa mogu dvoje da odvrcu, mnogo je stabilnije,a kad je onaj ruski od tockova moze da sklizne... :zli:

zorancile je napisao(la):
Sve zavisi kad je to skidano poslednji put...

Nije nikad skidano.Jos je sve zafarbano. Valjda nece biti problema! :cao:
Post je spojen: [time]1271362147[/time]

ma kao sto rece zorancile iako nece malo ga raspali autogenima i naglo ohladi i ima da ide , ja jos nisam naisao na saraf koji se nemoze odvrnuti ''termickim silovanjem'' ::namigivanje::

auuu mnogo para ste platili ovima iz Agropanonke, kad je kod mog ujaka riknula lamela on i ja zavrnuli rukave rastavili ga i skinuli korpu , kupili lamelu za 1000 din , izravnali korpu na strugu sklopili i sastavili, stim sto je menjao i semering kad ga je vec bio rastavio.... izaslo ga 2000 din.

[/quote]
oldtimer je napisao(la):
Sve zavisi kad je to skidano poslednji put...

Nije nikad skidano.Jos je sve zafarbano. Valjda nece biti problema! :cao:
Post je spojen: [time]1271297347[/time]

e jos nisam citirao samog sebe :cool:
Pa ustvari, i nije mnogo.Korpa 150 eura, 25 eura lamela, i ruke oko 100 eura. To mu dodje to.

@danger
mozda su samo zamijenili oblogu :sta:
koliko ja znam lamela se krece oko 25 evrova :sta:

u jebote ako je zamjena lamele 100 evrica bacam se u biznis ::namigivanje::

evo sada gledam ove cijene dijelova u agropanonci , interesuje me jesu li im ove cijene validne i sta je sa tim PDVom , ja kao strani drzavljanin ga placam jel :sta:
e u ovim njihovim cijenama jel uracunat ili se dodaje na nju

konkretno interesuje me onaj komplet za upravljanje : znaci nosac spona lijevi , klip volana i nosac klipa sto ide na diferencijal , ja sam to radio u home varijanti ali mi se ne svidja kako sam uradio a mrzi me da prepravljam

@danger imas li ti sta od ovoga nabrojanog , PP?

Kod nas se menja lamela za 3-5000 dinara, a ima varijanta i za pola gajbe piva... ako imas zivaca da gledas majstora dva dana dok popije...

Kod nas se menja lamela za 3-5000 dinara, a ima varijanta i za pola gajbe piva... ako imas zivaca da gledas majstora dva dana dok popije...
I kod nas je oko 40-50 evr. a SHAINOM sam menjao za 5 kg. oslica ::sretan pecaros:: na talandari (i sto je bitno zavrseno za jedno vece nije me trpio 2 dana)

MONTOYA je napisao(la):
Mom drugu su uzeli za korpu i lamelu sa rukama 300e pre dve god.
Majstori iz agropanonke u ovu cenu naplaćuju i putne troškove ,koji su možda i skuplji nego njihov rad.

Da jedan dan su rastavili traktor,skinuli korpu i lamelu i odneli
sutradan su doneli novu korpu i lamelu,staru vratili i sastavili traktor
Traktor je izašao iz garancije tek mesec dana kada se desio kvar :udri:
PIFTA
Dobar ti je cenovnik,kad bude nešto trebalo kod mene da se radi oko traktora spremam talandaru :haha:

Nazad
Vrh