MTZ Belarus

24в је анласер,једино да пробам да извадим онај Џек на кућишту мењача...па да видим или је рикнуо тај релеј...ебем га сва срећа па сам плуг забравио орао услужно сврно да грунем нешто и ето морао сам још једно док није дошао баба да ме пошлепа:haha:

24в је анласер,једино да пробам да извадим онај Џек на кућишту мењача...па да видим или је рикнуо тај релеј...ебем га сва срећа па сам плуг забравио орао услужно сврно да грунем нешто и ето морао сам још једно док није дошао баба да ме пошлепа:haha:
Svakako zameni rele nekim kvalitetnijim(sa auta nekog u delovima npr)...meni spalio nov anlaser,zalepio bio...kvalitet?a ako cakce jedan aku je verovatno dosvidanija...

Да не верујеш одпала и отишла иза оне боце за за стакло а папучица се не види од бужира масе кад сам прочачкао све ми било јасно...Хвала колега...

...
Ubacuje se jos jedan jednoradni ventil (mehanicki ili elektro ) da se moze ubaciti recimo jos jedna kontrola za prednji utovarivac itd.
ima toga na netu jako puno ...

... na ovom je izbacen van ruski i ubacen kompletan bugarski...

Grabik, vidim da poznaješ rusku hidrauliku, da li si možda negde na netu naleteo da je neko ovu hidrauliku za poluge na MTZ preradio na EHR?

Pridruzujem se druzini belarusa :)
0340a6348d132e9afc691df8b1f6cc1e.jpg

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Verovatno najbolja serija mtz,još ako je bio kod dobrog gazde može lako da se desi da je to bolja kupovina od novog traktora....u svakom slučaju kod rusa se isplati za razlku u ceni između njega i novog da ga pozlatiš za te pare...
Htedoh reći,ne možeš pogrešiti....nek ti je na čast...

Onih 552 je i bilo s kraja 80tih,82ki od početka 90tih nema toliko,ipak smo bili u rasulu pa se slabo kupovalo...

Fali mu servo i pozicioni regulator da bi bio kao 820,e sad ti regulatori posle 20ak godina uglavnom više ne valjaju,retko ko zna da ih popravi,pa ih ljudi izbacuju,kao i sam što sam...tako da ih volan i hauba razlikuju od 820,al u tim godinama još uvek je čelik bio čelik tako da su dosta kvalitnije pravljeni od ovih današnjih...

To su traktori koji su uvoženi iz Mađarske ?
Naš je MTZ 820 je iz 2000- ite.Izgleda da je bio namenjen za zapadno tržište pošto mu je librica na Engleskom.

Nazad
Vrh