MTZ Belarus

700e

Bila je pukla greda ali je uradjen kako treba i ojacan , ore super.Vlasnik ga prodaje jer je kupio veci traktor od 150 ks i obrtac pa mu ovaj ne treba vise.

Jeste taj je

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Rus 820 bolje ore sa 3x30 nego 3x35 ?,mislim zbog zahvata pluga,razmaka zadnjih tockova,zahvata po glavi i tako tih stvari u koje se ne razumem puno.Imam 3x35 i uvek imam malo kose vuce na teskoj zemlji,ne mogu ga ustelovati.E sad jeste plug varen nekoliko puta,i ojacavan,mozda i to utice,nzm,ali uvek sam imao utisak da jako lepo oru 82-*ke sa tim vogelima.

Jel tražiš kvalitet ili jeftin topling?
Neki balans :) Ne treba mi ni da je nov 2000 din a ni da je 10.000

@aca74

Jeste ali ja ko za klinac radim od 8-16h , pa gledam neku varijantu da porucim sa net-a ako ima , ako ne smugnucu sa posla jedan dan.I onako javljaju kisu u ponedeljak nece se moci orati 4-5 dana sigurno

Da si bliže da ti na tom tvom toplinku stisnem tu cev sa ženskim navojem, i posle opet k'o nov.
To radim sa presom za pertlovanje hidr.creva..
Eventualno posle da malo počistiš muški navoj na strugu, pošto se nejednako pohaba. Isplati se popraviti ako je kvalitetan.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Da si bliže da ti na tom tvom toplinku stisnem tu cev sa ženskim navojem, i posle opet k'o nov.
To radim sa presom za pertlovanje hidr.creva..
Eventualno posle da malo počistiš muški navoj na strugu, pošto se nejednako pohaba. Isplati se popraviti ako je kvalitetan.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka
Pa nek ti pošalje brzom poštom ako možeš to da središ.
@daner Za 2000 teško da ćeš naći dobar.

Ja sam strašno usro stvar sa tim ruskim toplingom. Imam jedan koji je došao sa traktorom i ok je, ali mi treba jedan duži za plug. I naletim jednom na vašaru na polovan ali jako malo korišćen, originalni, od starih ruseva - narandžast. Naravno, i taj bih morao da sečem i produžujem. Čovek je tražio 4000 din. Meni je to u prvi mah bilo mnogo, a u pogađanju me obično bude sramota da nudim značajno manje. Radije odustanem nego da probam da značajnije spustim cenu. I tako i tu odustanem. Posle razmišljam, taj je kvalitetniji nego sad ovi novi - ko zna ko ih pravi, verovatno kinezi. Odem nazad, međutim topling prodat. Posle više nikad nisam naletio na topling u takvom stanju, sve rasklimani i potrošeni. Novi, kvalitetni (iz Mikrona npr.) su dosta skupi.

Smece od brzog anlasera jako sporo vergla na ovom minusu, namerno sam ga hteo jutros probati. Cim se malo oparim uzimam ruski original.Ovo samo lud covek moze kupiti.

Ne znate mozda pase li od imt-a :)

Znate li koja je za sta zica?( raspored)

Citao sam u radionicnkm prirucniku da se nafta sipa u onaj mali rezervoarcic

Само ако можеш да набавиш Искрин анласер за њега,ако тешко пали преконтролиши каблове акумулаторе,масу,имаш ону клапну на усусној грани добра ствар за прво паљење затвориш је скроз верглаш и полако је пушташ не одједаред....Ја сам тај брзи бацио у ђубре и купио послован Искрин за 100 е у Чуругу страшан анласер тако сам га и продао.....Што се тиче тог грејача хоће од вибрације да пукне жица у њему (грејач)па неће да ради али он служи за велики минус....

Na jednom imam djubre od alnasera od 60e,na drugom magnetron od 3put više novaca,i zadovoljan sa oba...
Da bi traktoru olakšao, imam proceduru-skine se usisnik filtera vazduha i kroz leva vrata levom rukom na ključ,desnom rukom držim filter zatvoren,kad se motor zaleti popustim polako desnu ruku da dobije vazduh i mora da kresne za 5 sekundi...
Imam i origanal alnasere,i od sedmaka iskrin prepravljen za rusa,al sam ovim malim planetarcima oduševljen,nikad lakše nisu palili,nama mjau mjau mjau i oče naš...

Ako brzi alnaseri sporo verglaju fali im udarne struje, kod mene u rusu je jedan akumulator od 140ampera i cim je ovako ladno nema teorije da se zaleti, stavim jos jedan od 100 pali ko od sale...
I 82.1 bi trebao da ima dekompresor, imaju ga i stari rusi

Nazad
Vrh