MTZ Belarus

Dosta ljudi krive agropanonku za današnji kvalitet traktora,al to baš i nema veze sa njima...šta im pošalju oni to sklope... jedino mogu biti krivi za neki nedovoljno zategnut šraf,i to je sve...za istu stvar se ljudi žale i kod imt-a...kraj 80tih je valjda zlatna serija...

7000e .1999g Sve 4 gume nove stavljene prosle god, nov akumulator prosle isto stavljen,grammer sediste ubaceno, izbacen ruski volan i onaj stub napred i ubacen orbitrol i klip.
Vuce na tamno plavo sasija.

Traktor ima 4000 rh.Covek orao i tanjirao svojih 25 jutara sa njim( iz sela je gde i zivim).

Kupio ga je pre 15 godina sa nekih 2000rh.

Ima par sitnica za srediti, pusta na jednoj dizni gore na vrhu od povrata naftu i na tom crevu od povrata kod rezervoara negde.Malo svetla preurediti kako meni odgovara :)

Orao sam sa njim ,probao neki plug 105 zahvat 4 kornjaca nosi lagano .Kad se ugreje pritisak drzi na 2 bar-a
Na iberlauf ne duva nista.

Sta znam zadovoljan sam , ali opet je to polovan traktor ko zna sta se moze desiti.Al boze moj.

Malo cu vas bombardovati pitanjima preko zime, nisam se puno zabadao u rusvaje :)

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ima jedan moj kolega baš takav, sa takvom haubom, crnim točkovima, bez pozicione hidraulike... Mislim da je isto 99 godište ali to već nisam siguarn, kupio ga je novog. Za te traktore su govorili da su reparirani traktori, da su uvoženi iz Mađarske... Kolega nikakvih problema nije imao sa njim, a baš dosta radi.
Što se tiče najboljih serija rusa, ja sam čuo da su to 552, a to sam čuo i od onog bošiste iz Novog Sada koji važi za najboljeg za ruske pumpe (na vrh jezika mi je da se setim kako se preziva :osmeh: ).

Daner, nek te služi kako treba i da zaradi za nov, mislim da si dobro pazario. To je sasvim dobra cena pogotovo što ima nove gume...

Kod mene ima takva dva i obadva su kod mojih prijatelja jedan je 98,a drugi 99 godiste. Ovaj 98god. je kao nov sredjen do tancina stim sto fabricki ima danfosov volan dok ovaj 99 god. ima klasicni onaj ruski biceps-triceps eliminator.Ali gazde ih ne daju ni za kakve novce sta su kod njih preziveli to samo oni jadnici znaju ali ih i posteno odrzavaju.Ja kada sam kupovao najvise sam ciljao na takav tip MTZ-a ali nigde u oglasima ni priblizan nije bio da se vidi i kupio sam 82.1 i ne kajem se sve isto samo hauba drugacijav ona kosa i danfos volan!

На једном имању још возе 552 плаве, браон и црвене. Класично хаваријско одржавање. И не дају се. За плаве сам видео да су 1985-годиште. Остали су новији. А има и овакавих као на последњој слици, имају пумпу за хидраулику на мењачу код задњег левог точка.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока

Рекох да за те паре може да се узме ко бомбона овај колегин је и више него добар ,честитамо :ppozdrav:

Код нас се продаје један исти такав чак истог и годишта,први власник купљен нов, мислим да има тако нешто око 4000рч.

Vec je dobio cime ce se igrati :) , Vogel 3x30 , ali je topling los (ima lufta) bojim se da se ne izcupa navoj pa moram kupiti drugi.

Ima li ko predstavu gde ima uzeti i posto su.

Po kupujem prodajem gledam sve mali toplinzi za imt.
e41280c0411f33d4f467fe2b19fb6a0c.jpg

Колега је купио на вашару нашао онај ориђи руски не оне играчке од топлинга плаћен 20 или 25 еур. Колега јел тај плуг дошао са трактором или си га накнадно узео?

Naknadno, kad je bal nek je bal :)

Ima li ko link od tih ukrajinaca :) :) :) , dok odem do NS i nazad jedan topling sam progurao kroz auspuh.

Nazad
Vrh