Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene je prodavao covek 1221 sa 1500rc,AP mu je radila procenu na 21000.00e posto je hteo da doplati za 1523.3. Ali je na kraju odustao,e sad da li prodaje jos uvek svoj traktor,ne znamJa tražim 130 konja,ne znaju ljudi koliko puno da traže ,ko da je novo a ne vredi ni k.....,eno jedan druge nacionalnosti kod njihovih konkurisao idobio za 1221.3 eno samo ga popravlja,nedavno tako krož priču susedno selo kao prodaje,kad ga pitao drugar cena prava sitnica 25,reko važi.
Ako neko zna nekog nek javi.Meni dobar i 1221.
Moraces mi dovesti one tvoje garave sto kupujete masine.Ovaj traktor se isplati uzeti jer ima ojacane spanere i pun orbitrol,vredi svaki navedeni euro........
I ovaj 1221 deluje solidno, samo boja neodgovara.Kod mene je prodavao covek 1221 sa 1500rc,AP mu je radila procenu na 21000.00e posto je hteo da doplati za 1523.3. Ali je na kraju odustao,e sad da li prodaje jos uvek svoj traktor,ne znam
Hoces, hoces. Jer kod tegljaca je upravo gorivo 30-40% cene prevoza, ako to skines na 20% stavices CNGNeznam tačno koji gas je u pitanju, ali sve više kamiona ide na gas!!!
Skoro sam u SM u luci gledao neke četvoroosovince na gas
Znam za tegljače kipere da idu na gas
E sad kolika je autonomija sa bocama???
Drugar iz NS gas mi je pričao da su u nekim firmama postavljali punionice za taj gas zbog kamiona
Gde ima da se puni???
Znam da i NS GSP ima autobuse na gas drugar vozi tamo
Ja neću u moje traktore da stavljam gas!!
On je za šporete!!
Poslato čelo bašče uz pomoć 'levatora