MTZ Belarus

Belarusi su dosta skupi kao polovni,drze jaku cenu.Ko kupi 820 preko ovih subvencija od 70% ili koliko vec ,proda ga za deset godina za maltene istu cenu koliko ga platio xd.Eno po oglasima za 12-13 k eura gomila breznjeva te starosti,a nesto mladji i po 15-ak k eura,sve 82-ke mislim,ne veci.Vidim neke 2005-to godiste po 10k eura,malo ocuvaniji,jbt taj je kao nov bio oko 15k u to vreme mislim ,i eto za 15 godina skoro izgubio samo 5k eura na vrednosti hahaha....

Mislim na ovo sad sto spominju za '' mlade '' ,tj sveze otvorena gazdinstva,60-70% koliko je vec povracaj na traktore koji se sklapaju kod nas.Kolika ce biti prolaznost na tim konkursima ja nzm.

Za 6500evra 2000-e neko godište i da je ko bombona teško.
Узо један другар пре две године 82.1 1999год.четири нове гуме мотор сређен ,мењач претрешен ,уредан све исправно на трактору плаћен 6800еур. Добио две потезнице и топлинг .Ено тера га од кварова за две год.имао цев од високог притиска 300дин

Ja tražim 130 konja,ne znaju ljudi koliko puno da traže ,ko da je novo a ne vredi ni k.....,eno jedan druge nacionalnosti kod njihovih konkurisao idobio za 1221.3 eno samo ga popravlja,nedavno tako krož priču susedno selo kao prodaje,kad ga pitao drugar cena prava sitnica 25,reko važi.
Ako neko zna nekog nek javi.Meni dobar i 1221.

Саво нећеш погрешити то је звер од машине ,бре ко да је 160кс а не 130+кс :osmeh:

Ovaj ruja bi sad ovog momenta bio moj da mi treba uz malo korigovanje cene,i lepo ubacim motor od mog 552 pa da imaš traktor za sve a mali potrošač,a diže tonu ,prskalica ,rasipač,berač ko ima,presa,vagon u prikolicama u svim uslovima sa pesmom ,,Buna seljačka od Mortal kombat''

Kod nas je skoro prodat jedan jako uredan 1221, sa malo radnih sati za traktor te veličine. Ne znam po kojoj ceni.

Mislim na ovo sad sto spominju za '' mlade '' ,tj sveze otvorena gazdinstva,60-70% koliko je vec povracaj na traktore koji se sklapaju kod nas.Kolika ce biti prolaznost na tim konkursima ja nzm.
To sa PDVom dodje nekih 40-ak % od pune cene + cena veze i opet pitanje ako prodjes i ko ce proci, znam da 2017te kad je bio povrat na skoro sve traktore cena nije nista pala.

P.S. I sam sam sad konkurisao za masine, jer niko od ljudi koji konkurisu i prodju nece da spusti cenu masine, a i povrat....koliko ce me doci sa povratom mogao sam neke masine uzeti za te pare bez povrata i jos mi fali na kraju opreme. :D

Poslednja izmena:
Probali smo da srusimo drvo
4c7a37be8181cc66e2dedd3c56ea68c2.jpg

Послато са SM-J710F помоћу Тапатока

Nazad
Vrh