daner
Član
Jos samo da ga nadjem
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Узо један другар пре две године 82.1 1999год.четири нове гуме мотор сређен ,мењач претрешен ,уредан све исправно на трактору плаћен 6800еур. Добио две потезнице и топлинг .Ено тера га од кварова за две год.имао цев од високог притиска 300динZa 6500evra 2000-e neko godište i da je ko bombona teško.
To sa PDVom dodje nekih 40-ak % od pune cene + cena veze i opet pitanje ako prodjes i ko ce proci, znam da 2017te kad je bio povrat na skoro sve traktore cena nije nista pala.Mislim na ovo sad sto spominju za '' mlade '' ,tj sveze otvorena gazdinstva,60-70% koliko je vec povracaj na traktore koji se sklapaju kod nas.Kolika ce biti prolaznost na tim konkursima ja nzm.
Ovaj traktor se isplati uzeti jer ima ojacane spanere i pun orbitrol,vredi svaki navedeni euro........https://www.polovniautomobili.com/traktori/15426106/belarus-820 Dodji da pazaris masinu.
17300 eura, 1380h,Kod nas je skoro prodat jedan jako uredan 1221, sa malo radnih sati za traktor te veličine. Ne znam po kojoj ceni.
Da nema nikakav orbitrol, ima ruski servoN.A a kakav ti je to prazan orbitrol tj.pandan punom?
Proba prednje vuče?Probali smo da srusimo drvo
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока