milovan vrsac
Član
A jel svetle satovi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jesi li ga zamenio ili ima se može opraviti? Mene isto zeza, nema instrument tablu i poziciju pozadi a kad upalim poziciona ima sve.Ипак је прекидач светала зезао....
Ipak tu treba majstor da na taj način izvadi pumpu. Ja sam skinuo oba hladnjaka.Kolega sa leve strane kompresor i cev koja ide dole na hladnjak.
Sa desne strane alternator raspanujete da bi lakse prisli i crevo od grejanja.
Difuzor se skine sa hladnjaka,odvrnete ventilator i izvuce se na levu stranu.
Nema potrebe da skidate hladnjake.
Nije bas pristupacno ali se odradi.
Ako vam finansiska strana nije problem zamenite pumpu novom ako bas na njoj curi jer remont i nije bas neko srecno resenje.
Послато са SM-A510F помоћу Тапатока
Kolega moj savet druga pumpa kompletna,srecnije resenje.Ipak tu treba majstor da na taj način izvadi pumpu. Ja sam skinuo oba hladnjaka.
Kvar pronadjen-pukla osovina radnog kola. Ležajevi nemaju lufta,ali ću ih zameniti,semering takodje. Imate li predlog gde to kupiti?
Nova pumpa sretnije rešenje a nije ni velika razlika u novcu, nova pumpa u odnosu na sve to što treba da zameniš. Kupiš novu a ovu remontuješ baš ako hoćeš i imaš rezervnu, crće i ta za koju godinu.Kolega moj savet druga pumpa kompletna,srecnije resenje.
Послато са SM-A510F помоћу Тапатока