savoris
Član
ja na automatsku kuku kacam isto 5tonku i tovarim k'o siledzija ali zadnjim gumama traktora i nije bas svejedno posto su 13.6X38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel to nesto na moj racun?danger je napisao(la):da ga je stavio video bi se,verovatno ko ga kupi montira sam
Ma nemas jeda ja sam nesto pobrkaodanger je napisao(la):@grunt,zasto si se ti nasao prozvanim nije mi jasno ,samo sam odgovorio savorisu posto se na slici vidi da kompresora nema ni na menjacu....
motor s46 kombajski,sa tim motorom leti vraski dobro
pa naravno da ima ali kad ores takve njive mnogo je bitno da vu pogodis pravi trenutak za oranje da nije mnogo vlaga ili obrnuto da nije mnogo susa i ja radim jednu takvu orao sam u martu sa ovas nije bila ugar pa izbaci jedne stene jedva sam je zaramnio sa branom ali opet ostale grutke pa sam morao da je prodjem sa kembridz posto je za kosenjedragan82 je napisao(la):Ja u jednu njivu od 4hektara koja je smolnica. Jedne god orem 1vom brzom, a druge god jedva 3com sporom, jadne god stavio sam i tegove na lemind leskovac i jedva da je ulazio u zemlju. Samo sam je malo izgrebo. Evo vidite ima i takva zemlja.