MTZ Belarus

znate li možda kako se skida auspuh ha belarusu 952
Post je spojen: [time]1270686757[/time]

Post je spojen: [time]1270751586[/time]

nista samo skines al kad budes vraco moras paziti na zube kad skines pumpu sve ce ti biti jasno.

Neco je napisao(la):
nista samo skines al kad budes vraco moras paziti na zube kad skines pumpu sve ce ti biti jasno.
znaci skidam onaj deklic s prijeda i onda odvrcem pumpu i vadim , mozeli se kad budem vracao nesto stavit naopako
nisam nikad ni gledao kako se skida na mtz za imt znam to sam radio

onu prednju deklu od napred nemoras skidati za skidanje samo je izvuces drze je 4 sarafa moras prvo skiniti alnaser.e kad je budes vraco onda skines tu deklicu i gledas da dobro uzubi vidices nemozes pogresiti ima jedan kao veci zub i on treba da uzubi u plocicu napred ako nece uzmes 27 kljuc pa od npred okrenes malo pumpu i mora uletiti.ako ces mazati dihtung silikonom pazi da nezacepis povratni vod ulja.ma nemos pogresiti samo srafaj.

Hvala na objasnjenju imam jos jedno pitanjce cemu sluzi onaj saraf sa kontra maticom na tom prednjen deklu.
i misljenje ako moze traktor na manjem broju obrtaja nejednako radi zatrkuje se to je bos bumpa ja mislim nema sta drugo pa sam je mislio snimit i odnijeti bosisti d pogleda, za to sam pitao kako sa skida.

na sarafu se steluje aksijalno pomeranje zupcanika koji pogoni bos pumpu na kojem se steluje palenje,to nemoras da diras a ako bas hoces kad je sve zavrnuto,mislim dekli prednji,odkontras maticu saraf zavrnes dokle ide lagano i kad upre samo ga jedan krug odvrnes i zakontras,a najbolje necackaj,inace taj dekli nemoras da skidas i kad budes vracao pumpu nemozes je drugcije ubosti nego samo kako ide,nema greske,imas cetri srafa koji stezu pumpu,promeni zaptivac i nemoj mazati :cao:

mladenmaso je napisao(la):
Hvala na objasnjenju imam jos jedno pitanjce cemu sluzi onaj saraf sa kontra maticom na tom prednjen deklu.
i misljenje ako moze traktor na manjem broju obrtaja nejednako radi zatrkuje se to je bos bumpa ja mislim nema sta drugo pa sam je mislio snimit i odnijeti bosisti d pogleda, za to sam pitao kako sa skida.
Neznam kako stoji kod rusa ali kod zetora kad se "zatrkuje" na leru, tu pomaže malo ulja SAE 90 u regulator bosch pumpe

Ima li koga da je kontaktirao Agropanonku u vezi kupovine novog Rusa?Šta se dešava sa cenama i uslovima kupovine?

Zato pitam jer kod zetora ima novi tip pumpe sa samopodmazivanjem(motorno ulje podmazuje pumpu, ima poseban izvod) ali i na njoj se posebno sipa ulje u regulator.... Ali ako kažete da nema moram da vam verujem jer nemam rusa u dvorištu pa nemogu da pogledam....

::namigivanje::,moram malo da tiganj nezagore ::namigivanje::
sto se tice kupovine ruja u AP,bio sam skoro i slabe vajde od drzave,ocekuje se taj konkurs al nikako,jedino trenutno 40 posto kamate drzava subvencionise a ostalo...............tuga brate,tuga(na zemunskom jeziku znaci primi saucesce)

danger je napisao(la):
::namigivanje::,moram malo da tiganj nezagore ::namigivanje::
sto se tice kupovine ruja u AP,bio sam skoro i slabe vajde od drzave,ocekuje se taj konkurs al nikako,jedino trenutno 40 posto kamate drzava subvencionise a ostalo...............tuga brate,tuga(na zemunskom jeziku znaci primi saucesce)
ti si jedan od redjih nazovimo matoraca (starijih ljudi preko 30) a da korists sleng...

odakle vads samo te fraze i izraze tebra... :ppozdrav: :haha: :haha: :haha:

ovo ono... :haha:

Nazad
Vrh