nikola indjija
Član
kod mene bi mu ponekad bilo puno i dve brazde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ne pase,moras produziti prednji deo traktora,to jest imaces veci razmak izmedju prednjih i zadnjih tockova,ali da se lako odraditi.to su motori S46,takav sam imao nekad na univerzalu kombajnu i na claasu senatora takav motor imam!pidikanac je napisao(la):@mesther znam ja da bi i standardna 82-ka mogla da mi završi posao ali kada radiš zemlju u dva sela i pritom sam zaposlen onda žuriš da što više uradiš u što kraćem vremenu .a da li taj motor od 105ks paše što kažu ko " **greška na nošu " mislim šraf na šraf ili ima i buđotine ?
Ne pratis na casu sto se tice auspuha.danger je napisao(la):ma to nije problem,zaorem ja i tvog 560,samo ce mu truli auspuh mozda malo ostati da viri,imace vrane gde da slete
Ako ti je problem vreme, za isti novac koji bi dao za nabudzenu 82-ku mozes da kupis ovakav 892 http://www.mojauto.rs/polovni-auto/479629 , koji je po meni mnogo bolje resenje za tvoje potrebe.pidikanac je napisao(la):@mesther znam ja da bi i standardna 82-ka mogla da mi završi posao ali kada radiš zemlju u dva sela i pritom sam zaposlen onda žuriš da što više uradiš u što kraćem vremenu .a da li taj motor od 105ks paše što kažu ko " **greška na nošu " mislim šraf na šraf ili ima i buđotine ?
Ja imam 82ku nov tip i jednosovinku , automatsku kuku i prikolica nosi 5tona psenicemladenmaso je napisao(la):pa i ja vozim na njoj jednoosovinku prikolicu zato i pitam koliko smijem tovariti u nju