savoris
Član
samo onaj koji ti ispusta ulje iz cilindra kada prikljucak pada , **greška ga neznam sada koliki precnik bi ti odgovarao ali stavi od vladimirca ja mislim da je isti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Okrim je napisao(la):@ kloki
Šta ti je to? Gde se nalazi i kako se uključuje? Postoji li neki drugi naziv za "mešač signala"?
pa procitaj zadnje dvije strane i znacesSHAIN je napisao(la):Moze li ko da mi objasni kod 82 cemu sluzi onaj ventil u kabini sa desne strane dole kod hidraulicne pumpe
znaci reducir treba staviti na ono crevo na klipu koje dize poluge ako sam dobro razumeo kad onu trecu rucicu na razvodniku prebacim gore do kraja ulje se vraca kroz isto crevo koje je i diglo poluge, neznam jeli tako jer kad se poluge spustaju klip se izvlaci znaci ulje ulazi u njega e sad kroz koje crijevo (jebiga sad nista neznam)danger je napisao(la):povratna rupa i dize i spusta,malo vam cudno jel.....
svaki klip ima dva creva na rusu,nisam siguran dal levo ili desno crevo al na isto crevo se dize i spusta orudje a na drugom crevu je samo kontra pritisak kad se koristi prinudno spustanje,tako da se taj reducir mora staviti na cev koja dize klip,sporije ce da dize malo al i da spusta