aca74
Član
Malo sada guglao i našao na poruku mimsa da je on to menjao, i da je u čizmi? Očigledno prvo ga moram kupiti, a onda i skinuti točak. Nadam se da je ispod rezervoara, da se ne mora razbucati i čizma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema veze sa cizmom. Bar ne na 82, 892... davac je ispod rezervoara i meri impulse sa velikog zupcanika u diferencijalu. Moze se desiti i cest je slucaj da pri oranju dodje zemlja izmedju klipa hidraulike i ploce diferencijala i da se usled podizanja i spustanja hidraulika ta zemlja toliko upresuje da iskrivi poklopac. Posto je davac veoma blizu zupcanika, cim se iskrivi poklopac zupcanik ga pokida.Malo sada guglao i našao na poruku mimsa da je on to menjao, i da je u čizmi? Očigledno prvo ga moram kupiti, a onda i skinuti točak. Nadam se da je ispod rezervoara, da se ne mora razbucati i čizma.
Kako si to resio?
Kada radite lakse poslove poput vestaka,sejalice...stavljate li kardan na 1000obr?
Danas sam video da mi negde curi sa tapecirunga antifriz zna li ko gde bi moglo biti dal je na ventilu ili neka selna popustila sutra morem pogledati.
Kupili traktor koji ima 540/750 obrtaja.
omoljicanin, kad uradis sto je zikabog napisao, ako curi pored osovinice onda dotegni tu maticu ne vise od cetvrt kruga i prestace curenje. Meni se pojavila kap antifriza ove jeseni na ventilu i ovako sam resio problem.Obicno procuri gumica na slavini. Lako se skida taj tapacirung. Odvrne se srafic sa slavine za grejanje i ima dva srafa tu kod prekidaca za radne farove i radija i samo se spusti dole posto se do soferke drzi na sarkama.
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Pa sad jebes mene slepca sa rusom...dobro,dobro.
Jel se kardan vrti kad upalite prednju vucu tj jel dobija pogon iz menjaca,koji je most napred ravan ili grbavi?I salje problem sa prednjom vucom . Kardan se okrece ali ne ukopcava prednja vuca . Skinuo sam konusni zupcanik i koliko vidim sve je na mestu . sta da jurim dalje ?
Ako dobija pogon iz menjaca i prednji diferencijal uredu onda je najverovatnije otkinuo neku osovinu ili skinuo zube na istoj,prvo otvorite ona dva dekla na mestu gde se spajaju horizontalne i vertikalne osovine i vidite stanje zuba,ako su i zubi celi onda zavrtite kardan da vidite gde se gubi prenos.U pitanju je grbavi most . Kardan se vrti napred ali nema nista ne uzubljuje . Sta da preturam dalje ?
Kolega ako vam treba pomoc pozovite me na 0621447221 da probam da vam pomognem jer sam u nekoj guzvi pa ne mogu da se dopisujem.Desni tocak ne okrece vertikalnu osovinu . E sad kad okrecem kardan samo se levi tocak okrece , desna strana ne mrda ni vertikalna ni horizontalna osovina