Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Proveravao sam elekto ventil uniomerom pokazule da provodi struju , ili da ga skinem pa da proverim da li odradjuje?
Ako ga budem skidao izlazi li ulje ?
Kolega proverite ispravnost ventila,ako je ventil neispravan eto krivca a ako je kojim slucajem ispravan proverite pritisak ulja u menjacu,da slucajno nije pumpa zatajila,malo verovatno da tako crkne ali postoji mogucnost,nemoj mnogo da se uzdate u sat elektronski u kabini.Saacekacu da vidim jos koji savet pa sutra u skidanje . Da ne bude da je zaglavio ventil na zatvoreno ?
Ma jasno mi da je to puno.mislio sam da se tera recimo 1200-1300obr motora na podesenost od 1000obr kardana a ne za 540obr ici na 1900obr motora pri podesenosti na 540.Za rasipac nije pozeljno na 1000 o/min jer se tanjiri prebrzo okrecu. Za sejalicu za kukuruz takodje zbog velikog prenosnog odnosa turbine. Jedino gde koristimo 1000 obrtaja je na pneumatskoj sejalici za psenicu jer je manji prenosni odnos.
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Zato je bolja kombinacija da traktor ima 750obt/min kardana .
To znaci da je crkao levi davac brzine. Nalazi se ispod levog rezervoara za gorivo.Danas mi počeo da brljavi kilometar sat. Pokazuje 0,3 a pre te cifre kao stepen kod celzijusa.
Ovako recimo[SUP]0[/SUP] 0,3.
Šta raditi, jel u pitanju onaj pretvarač kod maske ili je negde drugde problem. Tj šta raditi dalje.Remen alternatora nisam gledao, ali jednom sam imap problem labavog kajša, ali nije tako reagovao. Ovo mi se desilo u setvospremiranju na 1700-1800 obrtaja. Kazaljka je u redu, samo na satu povremeno stoji ovako, a povremeno prava kilometraža tj brzina.
Ako curi odozgo verovatno je slavina , mozda treba samo da se dotegne ili selna nekaDanas sam video da mi negde curi sa tapecirunga antifriz zna li ko gde bi moglo biti dal je na ventilu ili neka selna popustila sutra morem pogledati.
Danas sam video da mi negde curi sa tapecirunga antifriz zna li ko gde bi moglo biti dal je na ventilu ili neka selna popustila sutra morem pogledati.