Dokaz o onome što sam pisao se vidi i po broju stranica na ovom forumu.Ako ne računaš IMT svi zapadni i istočni traktori nemaju toliko stranica zajedno.Jednostavno ljudi neće da priznaju da ne mogu da savladaju rusku tehniku,čast izuzecima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Iz N. Miloševa je traktor. Nov je kupljen kod Ćorića 2011. god.Јјова јел си то од Ћорића пазарио?
Slažem se ja druže sa tobom.Moj mlađi sin ga rastura,ne čuje se ni da krči.Ja ih ne volem i ne teram ga.Ja lepo na zetora imam 5brzina,kardan jednostavan,manje se kvari.Čak u rusa ni ne sediš na sredini,treba sav da se iskrivim.Kako god gledali kolega ali rus u menjacu ima 5 brzina od kojih je deveta direktna i ne moze da se polovi na menjacu a ostale 4 brzine i rikverc sve se redukuju jednim zupcanikom,na nalepnici moze pisati i 1 i 8 ili 3 i 5 ili kako vec pise ali u menjacu su to iste 4 brzine samo da kazemo redukovane.