Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta ovaj cika podesava na 58 minuta ?
Kolega na 1021 polomio kičmu na originalnom sedištu od bolova nije znao šta će,svaki peti krug oranja izađe da se kičma odmori
,ali je pravo radio u njemu nije vikendaš varijanta,onda je uzeo gramera za 40000 din,i sad mu to dođe kao banja.
Necu se raspraljati sa Vama, terajte jedan dan zapadnjaka Claas-a,New Holland-a,JD-a itd pa se onda vratite sledeci dan u rusa pa da vidite koja je razlika
- - - - - - - - - -
Aco pa ne uzima se traktor da radis 100kj mislim da stranca,ili radis preko 400 ili nista
Uhhh al je ovom Nebojsinom sediste visoko, taj pravi otvoren prelom kicme.
Kolege da zanemarimo stare male kabine jer realno jesu bile strasne,mozda jedino gora je bila od t40 kabina.
Kazite mi sta toliko fali recimo kabini na 1221.3 i celom tom traktoru uopsteno.
Iz kog razloga taj traktor ne vredi taj novac,sta mu toliko fali?
- - - - - - - - - -
Nisam gledao ceo klip ali trebalo bi da steluje lente na kardanu.
Na tom ekscentru se steluje vucna lenta tj privlaci jedan kraj lente blize dobosu,nisam imao vremena da pogledam ceo klip a i slab sam sa ruskim da bih razumeo sta je tacno hteo sa postigne time tj konkretno sta je radio na ovim klipu ali u principu to sluzi za stelovanje vucne lente da bi ''hvatala"dobos celom povrsinom.Nesto steluje...ali sta se dobija tim stelovanjem ?
Vidim na snimku da je rukom drmao sam kardan, ali ne znam zasto i sta je postigao stezanjem-dotezanjem ?
Trebalo bi prvo prestelovati lente pravilno pa videti onda kako se ponasa,mozda su se samo rastelovale ili je mozda vucna pri kraju pa se raspustila.Ja imam da ne kazem problem gde kardan hvata tek na kraju kad gurnem rucku kardana, nije bilo problem pri branju kad uhvati ali dok ne uhvati nekad treba bas jace gurnuti rucku pa me interesuje da li postoji opcija da se to nasteluje.
3,5 литре/1 кј. седма корњача.Колико вам 82-ка троши нафте у сетвоспремирању са спремачем 2,9?
Ako je se tako isto kardan ponasao i pre zamene lente onda trebalo bi gledati dalje a ako je se to pojavilo nakon zamene onda najverovatnije samo stvar stelovanja.Vucna lamela je proletos nova stavljena.
Posle zamene je odradio jos par prskalica i kardan nije paljen do jesenes kad sam ja primetio.
Mozda elektro ventil probaj toMuci me prednja vuca , nece da ukljuci . U pitanju je 1025 elektronsko ukljucivanje . Struja dolazi na dole do ukljucivaca , ne ukljucuje ni prinudnu ni automacku . Sta moze da bude uzrok ?
Proveravao sam elekto ventil uniomerom pokazule da provodi struju , ili da ga skinem pa da proverim da li odradjuje?Mozda elektro ventil probaj to