Bitna stavka kod udobnosti traktora je njixova velicina,svi spominju strani su odobniji,a ti strani sto voze su vecinom 140+ks ,ti traktori i teze vise od npr 82-ke ,i imaju vece gume od nje,te dve stvari znace puno pri udobnosti u radu.A sem toga sta jos strani traktori imaju sto rus nema ,ja jedino vidim amortizaciju kabine,sediste necu spominjati jer se ugradi bez problema,na vama je da date pare samo,imate i mogucnost doplate kod novih rusa ,platite hiljadu eura vise i eto vam Grammer,nemojte porediti njegovo mehanicko sediste sa vazdusnim Grammer-om.
Nzm jel ovi novi turski traktori imaju amortizaciju kabine,Tumosan,Hattat i drugi sad sto se uvoze od nedavno,rus ima kao ''amortizaciju'' ,no svi znamo da to ne znaci skoro nista,ali bar ima neku osnovu,Niko to nije spominjao ovde kolko znam,ali eto meni je palo na pamet koliko bi tesko bilo ugraditi prave amortizere kabine ,ako se njegova kabina naravno drzi na samo ta 4 mesta gde ima njegove postojece amortizere,nikad nisam detaljno to zagledao...Sa tim kad bi se ugradilo,njemu ne bi nedostajalo nista sto strani manji traktori nemaju po pitanju odobnosti.
Nesto ovako,samo manje ,ima gomila tih amortizera,manji,veci,hidro-opruzni,opruzni ...