danger
Član
ne samo za blokadu
vec se sa njom i ore da bi plivajuci radio kako treba,isto to ima i 82 mala kabina
vec se sa njom i ore da bi plivajuci radio kako treba,isto to ima i 82 mala kabina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
tacno u 52 i 82 je zamijenjeno mjesto ruckamadanger je napisao(la):neco
dobro da si objasnio coveku,ja sam davno sedeo u 52 al u 82 stip samo kontra,4 rucka spusta plug,znaci dignes je gore i kad krenes u njivu onda 3 rucku roknes skroz dole i jednostvano se oseti kako mu lakne da vuce,a ko nezna za to samo pati traktor i potrosi vise D2
Neco je napisao(la):Post je spojen: [time]1270208750[/time]@okim
nisi dobro objasnijo
savoris je napisao(la):ajde kad je vec pocela rasprava oko hidraulike
mene zanima koja je funkcija one cetvrte rucke u 52ke ,ona sasvim desno
eto imam je vec 5-6 godina i jos nisam ustanovio sta odradjuje osim da je nadole zabravljivanje cini mi se
i vidim da je taj ventil spojen sa onim hidroakumulatorom pored zadnjeg lijevog tocka , koja je njegova funkcija ?
a kolika bi rupa trebala biti u niplu, i dali treba mijenjati obadva nipla ili samo jedanNeco je napisao(la):a sto se tice fine hidraulike kod starih traktora promeni se nipla na klipu ona povratna stavi se sa manjom rupom i onda se ulje sporije sporije vraca i samim tim i sporije spusta,onda necete imati problema sa bubanjem sijacica i finijih orudja.