@rale
ja sam jesenas imao taj problem,unutra na osovini ima jedan iglicasti lezaj koji se raspao i onda je taj veci zupcanik dobio aksijalno pomeranje tako da na opterecenju samo iskoci a kad stalno drzis rucku napetu onda kao drzi,iza lezaja dodje jedna platna koja drzi da taj veliki zupcanik da nema aksijalnog pomeranja,a ako to vec budes radio obavezno izbi lezaj jedan iz tog zupcanika i pogledaj one valjcice za automatsko ukljucenje vuce,hoce da ispucaju pa glave a mogu i da odvale kardane i nosac(srednjak), cak i ako su ispravni i nisu ispucali moj ti je savet da ih pobacas jer nicem nesluze a mogu mnogo stete da naprave,sad sam dosao sa njive pa nemam zivaca da slike kacim iz kataloga
Post je spojen: [time]1270070892[/time]
treba da vidis ili krenes redom gde je problem,dal u polugama prenosa je negde zapeklo ili unutar reduktora,to gde ti spricas mora da ide lagano kad je vuca iskljucena,znaci rukom lagano pa ces da osetis kad treba da uzubi pa onda mora malo na misice i to je ok,ako sve ide podmazano kao wd40 onda skidaj reduktor,ovako je sve rekla kazala
Bobo,prvi put cujem da WD odmascuje
,nije bas neki podmazivac na duze staze al podmazuje,al odmascuje
,odmasti sebi ruke sa njim
dal neko zna zasto je sprej WD dobio naziv WD40