Netacno, za 52-jku se ne ugradjuje turbo da bi dobila 80ks.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
javi nam rezultate posle 500 motocasova
Kolege kakva je procedura ugradnje termostata na MTZ820?
Moj nema od kad sam kupio traktor i sad bih hteo da ugradim ako je moguce da nije preterano tesko na ovoj zimulji jer stoji na sred dvorista u tudjem selu gde i sa alatom oskudevam.
- - - - - - - - - -
MTZ 820 02godiste, problem je sto mi nije u dvoristu da bar bacim oko, a ovako sam video, toliko alata uvek imam u traktoru ali znate kako je kad se ode negde dalje "bas onda" neka sitnica fali.
Tako je lepo grejao na onih +20*C, sad ne znam sta mu je sto juce nije hteo da greje.
- - - - - - - - - -
Cekam jednog Ciku da se probudi pa da odem po termostat kod njega.
- - - - - - - - - -
Baca majstor uradi redovno, a ginekolog kroz auspuF.
P.S. Jel kupujem jos neki diFtung pored termostata ? Crvenog silikona nemam pa i njega da obezbedim ako treba.
Kako kaze Matic da radis generalnu kroz auspuh.Onda ovo i nije problem alat ti i netreba uguraj ga samo u auspuh i gotovoKupljen termostat sa 5 godina garancije.
Ne smem da odajem, pa za 5 godina kad odem po drugi da kazu nema razgrabilo se.Kod Babića?
Kod koga si kupio 820?U Jurvalu?
MTZ 820 02godiste, problem je sto mi nije u dvoristu da bar bacim oko, a ovako sam video, toliko alata uvek imam u traktoru ali znate kako je kad se ode negde dalje "bas onda" neka sitnica fali.
Tako je lepo grejao na onih +20*C, sad ne znam sta mu je sto juce nije hteo da greje.