nebojsa100
Član
Uvek ce po hladnom vremenu pritisak ulja biti veci nego leti jer ulje ne moze da se zagreje koliko i leti,posebno na masinama koje nemaju termostat i ne mogu da postignu radnu temperaturu.
- - - - - - - - - -
Pre par dana ugradjen jedan na 552,cene idu od nekih 110 e pa do 170 e zavisi koji model vam treba,moj savet je da ako bas nemate neku preteranu potrebu za njim to ne ugradjujete,sem malo komfora da ne pruzate ruku skroz napred nista dobro necete dobiti.
- - - - - - - - - -
Zar to nije malo previse ?moj kad je hladan oko 3,5 , a pre neki dan u oranju nesto preko 2 ,mozda 2,5 bara non stop.
Usput da pitam ,jel zna neko koliko moze da kosta onaj regulator hidraulike sto ide ispod sedista I dali moze on tek tako da se ubaci bez nekih prepravki ,posto ga ja na mom uopste nemam?
Pre par dana ugradjen jedan na 552,cene idu od nekih 110 e pa do 170 e zavisi koji model vam treba,moj savet je da ako bas nemate neku preteranu potrebu za njim to ne ugradjujete,sem malo komfora da ne pruzate ruku skroz napred nista dobro necete dobiti.