vladko
Član
Kako se radi to "odvrtanje" na1221.3,moze li neko da kaze ili da postavi neku sliku hvala unapred?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na bos pumpi sa esne strane ima cep~,sraf kljuc 22.Njega odvrnes I skines.Ispod ces videti maticu za kljuc 10 kroz koju izlazi navoj~sraf sa zarezom za srafciger na vrhu.Od vrha tog frafa do dole bi trebalo da se stavi na 8,5~10mm ali to zavisi od traktora.U sustini sto vise uvrnes taj sraf srafcigerom pojacavas punjenje.Sam odredi koliko je to na njivi.Ne zaboravi da kljucem 10 kontriras ad zavrsis.Nemoj preterivati.Kako se radi to "odvrtanje" na1221.3,moze li neko da kaze ili da postavi neku sliku hvala unapred?
Jel to na Dusu mislis ako mislis na Dusu digao mu je servis na 150 ks kada je bio.Znam za jedan 1221.3 za koga vlasnik kaze da ako 892 (njega imaju dugi niz godina) ima 90ks onda 1221.3 ima maks 120ks. Da li je moguce da mu je stigao sa zavrnutom pumpom? Inace serija 892/952 do 2005-2006 je strava se pokazala kod ljudi koje znam da imaju.
Tako sto sa 892 oru sa 3 brazde, a sa ovim 4 ide teze. To je istina usamljen slucaj, obicno za 1221.3 ljudi kazu da ima vise od 136ks. Dakle da li on moze da se zavrne na pumpi pa da ima manje? Sumnja je da u Belorusiji ga nisu dobro zdelali.