MTZ Belarus

ja imam jedan iz 79 godine i iz 89 i nikad nista,pitanje dal bi ga mogao i skinuti jer su verovatno zapekli u klipu a lufta ni od korova nigde,kvalitet rusa danas i juce nije isto :nono:
Post je spojen: [time]1269381532[/time]

ja sam skoro zamijenio tu osovinicu na mome rusu koji je 73god. nije ni blizu bila potrosena kao u branka , cak nije ni bilo osjetne potrebe da je mijenjam ali zbog jedne operacije koja mi treba da nema lufta sam je zamijenio
ona koju sam skinuo djeluje mi ono pravo ruski origigi , rupe su blago ali bas blago jajaste
sa novom bolcnom koja je napravljena od balans stangle ili torzije nema nist' lufta

u svakom slucaju ugradi mazalicu i podmazuj to,nece mu nista skoditi,produzices mu radni vek...e sad koliko ce da traje to zavisi od materijala

osovinica se troši zbog nepravilnoga rukovanja !!!!!!! pravilo 1 kada se tanjura, raubira prebacuju se bolcne sa slike 76
u šliceve a kada se ore samo onda su fiksne!!
Post je spojen: [time]1269431707[/time]

zanimljivo je to cime se ruski traktori sve bave...svaka im cast(a i onom ko ga tera)e tomy... ::svaka cast::

102w8lw.jpg

25kh9fr.jpg

2871xm0.jpg

MTZ 892.2 sa Consum spremačem od 3,6 m. i MTZ 1025.2 sa Consum spremačem 4.1 m. i duplim zadnjim točkovima.Radni učinak 9 kj.na sat.

sta,560,565,577..........ma ruja majka,samo polako nedaj se svi ce oni prije ili kasnije ruse da kupe,ako si jedini oces da ti dodjem u ispomoc da nas bude vise

Nazad
Vrh