Bubu
Član
XAxaxaxaaxax
Pa i nisam ga vozio sigurno 2 meseca i uopste nemam zelju da ga kupim...
Pa i nisam ga vozio sigurno 2 meseca i uopste nemam zelju da ga kupim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mucobieno je napisao(la):pa dok uspem bezati tati, dobro je, kad me stigne, ondak cu morati zvati nekoga u pomoc...
North ARMY je napisao(la):mucobieno je napisao(la):pa dok uspem bezati tati, dobro je, kad me stigne, ondak cu morati zvati nekoga u pomoc...
U Kukujevcima da nema velikih traktora
Pa vi bogato selo ja mislio da je rus 80-100ks prosek,znam da imate bas jakih gazda a i selo je veliko i jako.
paracinac je napisao(la):el zna neko sta znaci na belorusa ovo isao sam danas da orem nisam ga mucio 3h sam poorao od 8 do 1 sat znaci druga srednji gas i tako i kada sam se vracvao kuci uz putno umesto km sat upalilo mi se o,3 stepeni mislim da je stepeni posto jedan kruzic je bio iznad broja 3 znaci isto izgleda kao oznaka za stepen sta li je to bas sam se uplasio jer nikada to mi nije pokazivao sat je inace digitalni belorus je 1025 posle par km to se ugasilo i ponovo se pojavili km tj koliko brzina sa kojom idem kao sto je normalno?I jos nesto da pitam pre par dana kada sam sooravao uvrat na jednoj njivi zasmrdela mi lamela el to treba se podmaze mozda ili mozda sto je jos relativno nov 100 sati tj skoro je poceo da ore sluzio je za transport do sada!