MTZ Belarus

mucobieno je napisao(la):
pa dok uspem bezati tati, dobro je, kad me stigne, ondak cu morati zvati nekoga u pomoc... :haha:

U Kukujevcima da nema velikih traktora:haha:
Pa vi bogato selo ja mislio da je rus 80-100ks prosek,znam da imate bas jakih gazda a i selo je veliko i jako.

North ARMY je napisao(la):
mucobieno je napisao(la):
pa dok uspem bezati tati, dobro je, kad me stigne, ondak cu morati zvati nekoga u pomoc... :haha:

U Kukujevcima da nema velikih traktora:haha:
Pa vi bogato selo ja mislio da je rus 80-100ks prosek,znam da imate bas jakih gazda a i selo je veliko i jako.

tamo gde ja udjem u leniju, nema komsija vise... :haha: samo sa imt-om.

kod nas ti je 560. 577 i mtz 820 standard...

a ostalo je vec malo luksuz... :haha:

nas 5-6 odudaramo... :haha:

I kod mene je to standard,ima onih koji odudaraju al ih je vise od 10.

Pitaj Danger-a kako je njemu kad on sa rusem i 2 zmajevke udje u vagas od brene ili JD-a sa 2 vagonke...muke zive!! :D

bubu do sad sam terao zetora 5718 i pre mesec dana sam kupio ruju 552 i mogu ti reci da mi se vise svida rus nego zeki.ima snagu covece ne ko zetor a i potrosnja je blizu zetora

el zna neko sta znaci na belorusa ovo isao sam danas da orem nisam ga mucio 3h sam poorao od 8 do 1 sat znaci druga srednji gas i tako i kada sam se vracvao kuci uz putno umesto km sat upalilo mi se o,3 stepeni mislim da je stepeni posto jedan kruzic je bio iznad broja 3 znaci isto izgleda kao oznaka za stepen sta li je to bas sam se uplasio jer nikada to mi nije pokazivao sat je inace digitalni belorus je 1025 posle par km to se ugasilo i ponovo se pojavili km tj koliko brzina sa kojom idem kao sto je normalno?I jos nesto da pitam pre par dana kada sam sooravao uvrat na jednoj njivi zasmrdela mi lamela el to treba se podmaze mozda ili mozda sto je jos relativno nov 100 sati tj skoro je poceo da ore sluzio je za transport do sada!

Ono prvo ne znam sta je, a lamela se osetila verovatno zbog tebe, koliko sam ja zaklucio da on ne podnosi skoro nikad samo drziz nogu na kvacilu a ne da je malko pritisnos, potrudi se da sto ranije dignes nogu a ako je gadna zemlja spusti brzinu

ma ne sekirim se toliko al cim se upalilo znaci nesto znaci nije palo sa neba :cool: znaci nesto pokazuje a zivo me zanima sta pokazuje ja mislio temperaturu napolje :haha: al kad se razmilih napolje je bilo 27stepeni a on pokazuje 0,3stepeni sta li mu to znaci majkumu :ppozdrav:

paracinac je napisao(la):
el zna neko sta znaci na belorusa ovo isao sam danas da orem nisam ga mucio 3h sam poorao od 8 do 1 sat znaci druga srednji gas i tako i kada sam se vracvao kuci uz putno umesto km sat upalilo mi se o,3 stepeni mislim da je stepeni posto jedan kruzic je bio iznad broja 3 znaci isto izgleda kao oznaka za stepen sta li je to bas sam se uplasio jer nikada to mi nije pokazivao sat je inace digitalni belorus je 1025 posle par km to se ugasilo i ponovo se pojavili km tj koliko brzina sa kojom idem kao sto je normalno?I jos nesto da pitam pre par dana kada sam sooravao uvrat na jednoj njivi zasmrdela mi lamela el to treba se podmaze mozda ili mozda sto je jos relativno nov 100 sati tj skoro je poceo da ore sluzio je za transport do sada!

prijatelju pogledaj da li ti je kais na ventilatoru dosta zategnut, do isto utice na rad sata.

Isti problem ima i moj drugar. Nekada mu pokazuje brzinu a nekada te cifre sa kao stepenima. Kada prodrma kontakte na davacu on proradi. U svakom slucaju nije neki kvar i nemoj da se brines zbog toga!

Nije sinhron, nego neki elektronski davač - malo g***o koje se nalazi u desnom rukavcu, nemoj ništa da se brineš samo teraj, jedino što ti neće pokazivati brzinu kretanja i ništa drugo.

Kolege na 82.1 (rucka za prednju vucu mi pored desne noge) desava mi se da ispadne iz polozaja prinudnog ukljucivanja za 1 do 2 mm zakrci i ne tera prednju vucu , cim ga malo podignem on uzubi i sve ok. U pocetku sam mislio da je do lezaja na izlazu kardana iz menjaca jer je bio los, njega sam zamenio zajedno sa semeringom i podesio rucicu , naspanovao je do mah . Sta sad da gledam?

Nazad
Vrh