MTZ Belarus

ma decko samo malo nije realan inace sve ostalo je ok,ja sa 82 setvospremac 2.9 idem 6zec pa mu bas i nije potaman,7 kornjaca mu je ok posto je malo sporija od 6zec,a sta ces neko tanjira 6-7 samo sto nece dugo,te rabote su kratkog veka i za kuplung i za motor

Danas smo servisirali MTZ-820.Zamena ulja,čišćenje centrifugalnog filtera zamena filtera hidraulika ,filter goriva pa smo proverili i podmazali bolcnu koja se kod Branka toliko smanjila.Kod nas stoji kao prvog dana.
epj2iw.jpg
ftf228.jpg
2du9fdy.jpg

el zna neko koliko je dozvoljena tezina na polugama za 1025 ravan most jedan mi nudi neki vogel plugovi 4,5m su dugacki i teski 2,5tone ako ovaj ne laze daje mi za 1500evra el nije to predugacko i pretesko za mog rusa ? :cao:

paracinac je napisao(la):
el zna neko koliko je dozvoljena tezina na polugama za 1025 ravan most jedan mi nudi neki vogel plugovi 4,5m su dugacki i teski 2,5tone ako ovaj ne laze daje mi za 1500evra el nije to predugacko i pretesko za mog rusa ? :cao:
Ništa nije dugačko kad se dobro skrati :haha: :haha: :haha:

danger je napisao(la):
Brate kiraj pa sto toliko masti na bolcni,oces da ti se pojede kao kod branka
Iskreno da ti kažem ovo mu je prva mast na tom delu,da Branko sinoć nije pisao da ima taj problem nebi ni sad dobila mast.

Poslušaću vaš savet i izbušiti rupu kroz taj bolcn i postaviti na njega mazalicu.
Mada mi se čini da bi i povremeno podmazivanje mazalicom uradilo posao.

Mislim da tu mast nepomaže ako materijal nije dobar.Stvarno nisam do danas podmazivao taj deo a traktoru je 10-ta godina i ima oko 2500 sati.

kiraj je napisao(la):
Mislim da tu mast nepomaže ako materijal nije dobar.Stvarno nisam do danas podmazivao taj deo a traktoru je 10-ta godina i ima oko 2500 sati.
jel? :D
mast je cudo,nemoj da te ja ucim.
treba to mazati i tako napraviti kako ste mu objasnili.

Ne znam šta da kažem, ali nemam više želje da se toliko patim oko skidanja tog odlivka sa osovine na kome se nose i ramena poluga.

Da to treba da se maže verovatno bi u fabrici ugradili mazalicu.Čuo sam za još jedan takav slučaj kod nas u selu na traktoru iz 2004 godine i sa dosta manje sati.Baš me interesuje da li se to dešavalo na starim MTZ ,a ni oni nisu imali predvidjeno podmazivanje.

Nazad
Vrh