MTZ Belarus

Ajde sad ste svi počeli malo da...
Kako tamo pristupiti sa dekalamitom kada je sve tesno upakovano i nema ni jedne mazalice?

mityoo je napisao(la):
Branko je napisao(la):
Ajde sad ste svi počeli malo da...
Kako tamo pristupiti sa dekalamitom kada je sve tesno upakovano i nema ni jedne mazalice?
Pa što nema.... Stavi!

Da ne bi bilo kao i na mojoj prikolici: Svako POBOLJSANJE i izmjena proizvoda povlaci za sobom ponistavanje garancije na proizvod?!?

Evo na prvoj slici gornja rupa na br. 9 se skroz pojela, to je odlivak.
Na drugoj slici taj deo dolazi u "viljušku" na na br. 38 a osovinica koja se jako stanjila je br. 39.
Sada molim savete gde da tu ubacim mazalice.

da ,sa strane mazalica a na sredini rupa za izlaz masti i to na dva mesta male rupice :D
moze i na vise mesta ustvari pocetak i kraj pa da podmaziva i klipnjacu

@ Branko

Uzmeš jedno 5-6komada i ubaciš u kabinu... :haha: :haha: Šalim se.... Tu netreba mazalica... Povremeno rastaviš(izvadiš bolcnu) namažeš je tavatom i vratiš nazad!

@ Danger

Da samo onda baš na kritičnom mestu slabi materijal bušenjem, pa može da dođe do loma!

mislim da 2mm rupice mu nebi stetile,al......bolcni kosta 400 dindzi,svakih 5-10 godina za bolcni po 400 nije neka stavka,cisto da nezardja

@Mićo

Izbijanje tog bolcna je bila prava umetnost, tako da nemam volje da to ponavljam previše često.

bas,cemu tanjiranje,ili mozda drljaca i setvospremac nemoze da ide 6-7 a tanjiraca moze pa da ima veci ucinak na dan

ljudi nemojte verovati da ceo dan vuce tanjiracu u 6 om.ja mog 552 teram u 6 om al vucem setvospremac 2.20 probao sam u 7om al je poceo malo da se greje voda al u 6om nosi kako treba.probao sam oranje sa dvobraznim plugom 14 coli(leopard) isto u 6om na 25cm ide on al motoru je najbolje u kornjaca 5 om bez dima i grejanja vode.probao sam sve ovo bez prednje vuce posto ga jos nisam montirao

Nazad
Vrh