MTZ Belarus

rujo je napisao(la):
ne bi ja zetora hocu bas rusa,i planiram tako od 6000 do max 7000e valda cu naci solidan za te pare a da ne bude stariji tip znaci da nije ispod 2000god :D
za te novce mozes naci 552 u extra stanju :ppozdrav:

rujo je napisao(la):
ne bi ja zetora hocu bas rusa,i planiram tako od 6000 do max 7000e valda cu naci solidan za te pare a da ne bude stariji tip znaci da nije ispod 2000god :D
zanima me sta ti se tako svidja kod MTZ-a :cao: :cao:

@ igor74

Pa čovek zna štaje najbolje za te novce. zato i traži traktor koji može puno raditi, a da ga nekošta puno novaca održavanje, a može ga u svakom momentu prodati.

ima mi stric Zetora a ima i dva rusa a drugi stric mi ima 3 rusa i imt 558,rade mnogo zemlje i ja sa njima,imt i zetor skoro preko cele godine stoje eto kad,kad mozda budu upaljeni za neke sitnice.. ja sam imao rusa 2003god prodao sam ga pre 1,5god u Becej imao sam 920 sinhron, i ovog Torpeda sto i sad imam duplaka,i hocu opet rusa da kupim izdrzljiviji je,ne smetaju mu svakakve sitnice,brzi je,jeftiniji za odrzavanje,tisi je u kabini ja radim s rusom ceo dan i dodjem kuci sve normalno a kad radim sa drugim traktorima dodjem kuci sav slomljen i odma u krevet.. ali ja pricam o novijem rusevima.. do 10god starosti..

bratko moj za te pare ces tesko takav dobar naci .... naces neki iskrjan ...zglavni se krecu oko 8000-1200 evra .....sta da ti kazem.....:)))

Eurolux varijanta i dobra muzika + sok + cigare ako si pusac, velika i jako bitna stvar je da li su ti sugradjani imalo savesne pa makar po neki sredi neki deo puta, mene najcesce putevi razbiju.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=92djPQd8ltc[/youtube]
Post je spojen: [time]1269120558[/time]

Sta da kazemo? Ostaje nam da zalimo sto i mi resavci nemamo ovako laku zemlju za obradu. Blago onom koji ima ovakvu zemlju.

@Rale 83
anftis.jpg
Za pravilan rad pluga jedan od faktora koji se mora zadovoljiti je i razmak tockova.On treba da se krece od 1200 do 1500 mm za plugove ravnjake.Kod plugova obrtaca je to nesto drugacije.Za idealno podesavanje unutrasnjeg razmaka zadnjih tockova postoji jedna obimna formula pa Vas necu sa njom opterecivati, ali ima jedna vrlo laka formula koju je dao jedan poznati proizvodjac plugova Overum.Ona glasi
L=3 x B + 100 do 150 mm
L- unutrasnji razmak tockova
B- radni zahvat jednog pluznog tela
Na osnovu ove formule i poznajuci radni zahvat jednog pluznog tela mozete doci do tacne mere za unutrasnji razmak zadnjih tockova.Prednji tockovi treba da imaju isti razmak kao i zadnji mada se tolerise da budu SIRI 100 mm u odnosu na zadnje. :ppozdrav:

tvoj licni iz tvog harda ..mozes samo na "Ubaci sliku"...al ti ne ubacis sliku nego snimak i postavis ovde...isto kako si onu sliku tanjiranja stavio ..... :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1269191794[/time]

ne znam ko je rekao da 552 ne moze da vuce consum tanjiracu,evo pa gledaj,isto vuce kao 82-ka,kad je traktor sredjen onako kako treba. :D
View My Video

Nazad
Vrh