MTZ Belarus

Covek racuna kada je kupio on nije imao subvenciju, a ako mu je jos ostavio njegov deda. E tek onda mnogo vise vredi.

danas bio komsija u agropanonci,da vidi cene traktora posto oce da kupi.i uzeo je 820 ali mu rekli da nije 100% da vracaju onih 30%.tako da je to jos samo prica da vracaju 30posto!!!!

to sam i ja isto cuo od drugara oni su hteli 1025 da uzmu al su odustali zato sto su im rekli da nije sigurno od strane drzave ta obecana subvencija ::novac::

Pa prvo moraš uzeti predračun u kome je naveden način plaćanja i to poslati ministarstvu.Onda oni sprovode konkurs i odobravaju te povraćaje.Ko dobije odobrenje taj ide i kupuje traktor i čeka povraćaj.
Na taj način ne može da se desi da kupiš traktor a ne dobiješ povraćaj dela novca.Polako bre ljudi uredba je tek izašla.

diklofen je napisao(la):
Pa prvo moraš uzeti predračun u kome je naveden način plaćanja i to poslati ministarstvu.Onda oni sprovode konkurs i odobravaju te povraćaje.Ko dobije odobrenje taj ide i kupuje traktor i čeka povraćaj.
Na taj način ne može da se desi da kupiš traktor a ne dobiješ povraćaj dela novca.Polako bre ljudi uredba je tek izašla.
Tako sam i ja cuo da ce biti otvoren konkurs pa ko ispuni uslove dobice povracaj :ppozdrav:

Pitanje je da li je uredba o povraćaju 30% izašla.
Sad sam pogledao na sajtu i vidim da je 12.03. objavljena, ali vidim da nije za mene. Ja sam ''hobista'' j...m m.... :zli: :udri: :udri:.

Na vladi je prošla u četvrtak, i sad se čeka da se pojavi u službenom glasniku!

Mislim da je drzava dala takve uslove da sto manje paora kupi nov traktor.

ako je imala nameru da podmladi nas vozni park tad treba da subvencionise
svaki traktor koji se proda.Ne kupuje se traktor da se vozikas po gradu i da ides na posao
vec za njivu.
@ danger
Pa cena novog 820 je 17200 sa PDV-om .Za 820 iz 2000-te je mnogo 9000 evra. :ppozdrav:

mica967 je napisao(la):
Sve zavisi u kakvom je stanju :ppozdrav:
Slazem se,stanje presudjuje,a ne godina proizvodnje!ja mog necu da dam ispod 8000E,a 94 god...jer je picikato...barut-ako nista uzecu 8 reda sejacicu,i setva da sve puca... ziveli mi :ppozdrav:

Momci koliko se sad krecu 552 i zanimaju me vasa iskustva sa njim.... kako se pokazao u radu(oranju sa 2-3 brazde,tanjiranju), i koliko je slabiji od 82-jke..... ja iskreno nemam pojma kakav uciunak imaju ,jer nisam imao prilike da ga vidim u radu.... a zanima jednog mog prijatelja... :ppozdrav:

Clan DANGER i clan ROBICI imaju 552, sa njima mozes da vidis sve sta te zanima, motor od 552 je 70 ks valjda i lako se moze prepraviti na 82 ks

@ Lala

Lalo ti bi pre kupio tog 820 za 9000 evra nego nov za 17200
+ na kredit ako hoces+subvencija ako bude!
Ne vredi toliko i da je u dobrom stanju. :ppozdrav:

pa nije los...a nije ni zdravo dobar....mozda je malo mnogo para.....ko zna mozda je samo dobro opran....a ko zna kakav je motor(vidim ima 82ks).....treba da se vidi....u svakom slucaju hvala... :ppozdrav:

Nazad
Vrh