Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako sam i ja cuo da ce biti otvoren konkurs pa ko ispuni uslove dobice povracajdiklofen je napisao(la):Pa prvo moraš uzeti predračun u kome je naveden način plaćanja i to poslati ministarstvu.Onda oni sprovode konkurs i odobravaju te povraćaje.Ko dobije odobrenje taj ide i kupuje traktor i čeka povraćaj.
Na taj način ne može da se desi da kupiš traktor a ne dobiješ povraćaj dela novca.Polako bre ljudi uredba je tek izašla.
Slazem se,stanje presudjuje,a ne godina proizvodnje!ja mog necu da dam ispod 8000E,a 94 god...jer je picikato...barut-ako nista uzecu 8 reda sejacicu,i setva da sve puca... ziveli mimica967 je napisao(la):Sve zavisi u kakvom je stanju
izvini dali ti uopste imas torpeda pa tako komentarises kao da je i belarus neki traktornikola indjija je napisao(la):ma neka kupe torpeda 87g 8000e i jos neka preseli majstora kod sebe