dobrodol
Član
Bogami, ja mog "Malog Rusa",NE DAM!!!Za neku god odose rusi u istoriju.Kad dodju zakoni i taxe o zagadjenju svi ce mo voziti zapadno.
Evo im ga....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bogami, ja mog "Malog Rusa",NE DAM!!!Za neku god odose rusi u istoriju.Kad dodju zakoni i taxe o zagadjenju svi ce mo voziti zapadno.
@danger
Necu kupiti rusa ako ne dobijem povracaj neki. Ako me odbiju za povracaj kupicu polovnog 1025/1021. Kod mene nece imati vise od 200 sati godisnje a za tako nesto i polovan je ok. Da radim stotine jutara Rusa ne bi ni gledao.
Za neku god odose rusi u istoriju.Kad dodju zakoni i taxe o zagadjenju svi ce mo voziti zapadno.
mehanicki ima ukljucenje
- - - - - - - - - -
Nemoj se ti ljutiti da tebi cika danger nesto kaze,sta ce tebi takav traktor za 200mtc godisnje
Ima u selu covek 5traktora a placa usluge, kupi nov traktor parkira pod supu i zaboravi ga!!!Pitali poodavno ovde kod mene coveka sta ce mu traktor kad ne zna da vozi? Ovaj ce na to: " ma nek vide ljudi bre da imam ". Nikad nista nije radio u zivotu da mu zatreba traktor, al eto bio u mogucnosti pa kupio. Kad neko moze sto da ne.
Jeste svi stari ljud poumirali od 539, a 560 je cuvar zdravlja.
I povede se rasprava ovolika zbog želja jednog poljoprivrednika koju bi pilu kupio kad bi imao para a ona da valja.malo sam bio nejasan,nisam mislio da uopste neuzme traktor,nego sta ce mu nov traktor od 105ks da radi 200 sati godisnje,dal 1025 ili 1021 posto na to puca,za te moto casove da sam na njegovom mestu uzeo bi neku 82 za 8000e,moze da se nadje dobar za te pare,moze da radi s njim i prskanje i setvu i spartanje i transport,da ore sa 2 glave ko pobesneo i jos svasta nesto ostalo od operacija,jednostavno univerzalan traktor a da mu ostane dosta para u dzepu gledajuci koju povrsinu zemlje radi,al ajd,svako nek radi sta hoce.....