milovan vrsac
Član
Palova pumpa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neka proveri turbinu cak nije ni skupa nova da se kupi!Drugu je poceo Rus trositi ulje. Upitanju je 102.5, 2012. godiste. 2500-2600 radnih sati.
Da li se nekom jos to desavalo, on ne zna u cemu je problem?
Pali lepo, vuce, ne dimi. Ali trosi 0,5l ulja na dan, za nekih 9-10 sati aktivnog rada.
Danas stavili ceske zadnje gume na rusa,a pre nesto menjali i prednje,a skinuli belshinu...nisam nikada mislio da onaj ravan most moze biti onako udoban u transportu...samo pliva.inace razlog zamene guma je ne potrosenost sare,nego su sve 4 gume dobile od 5 do 15 pukotina kroz koje su se videle unutrasnje gume-moj savet u sirokom luku izbegavajte voltyre i belshinu.
- - - - - - - - - -
Motorpal?mi smo dali 32000.
Meni se svidja i rus clana hrnciar ,gledao sam i snimak kako rus ore sa motorom s46 i sam sam razmisljo na tu temu .Pozdravio bi clana hrnciar jer i ako se ne poznajemo on mi je odgovorio na neka pitanja preko fb
@grabik
Ok sve sto ste naveli razumem. Koju bi vi uzimali da kupujete ponovo traktor nov?
Grabik msm da je clan Bojcetic mislio o pumpi dali Palovu i Rusku kad bi kupili novog Rusa koju bi pumpu sa njim uzeli.Jako tesko pitanje a i ne kupujem nov traktor Ja ti mogu reci da se svasta kupovalo po selu , neki su se izletili pa kupili zapadnjake koje nisu mogli otplatiti , prvo je tekao med i mlijeko a onda dosla kriza. Rusa gledam kao nuzno zlo zbog jeftinog odrzavanja, ali i to je koliko para toliko muzike, moja preporuka je da taj traktor ne kupujes ako nemas neke tehnicke kulture , odnosno znas da sarafas i mazohista si da trpis banalne nedostatke zbog kojih traktor radi ali nije to to , recimo tamo gdje ga parkiras uvijek mora biti fleka od ulja , ako posarafas ulje , pocinje da kaplje antifriz , kad njega zacepis pocinje negdje gorivo da flisa .
Taj je neki fenomen.Mi imamo belarusa 1021.2 i prezadovoljni smo.Traktor radi stalno teske poslove oranje 3 brazde obrtac,podrivanje, berkov podrivac tri radna tela i spremac 5 metara.Ima 2000 sati nije imao kvarova.