danger
Član
Evo javno,nije tajna,mozda jos nekom zatreba.....
0637582544 krivokuca toma
0637582544 krivokuca toma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naravno da je bila pumpa,nisu dobro podesili sklop za turbo,pa je traktor svo vreme radio bez punjenja...ali nisu oni usamljeni u tom,necu da kazem neznanju,ne bi bilo ok,jer nisam strucniji od njih,ali recimo toj"ekipi"-tu je i toliko hvaljeni Ramac(bolje da vam ne pisem sta je radio i hteo da podvali na nase oci)
Svetinja je kupiti novu pumpu.
To gorivo sa dunava ide na pumpe i cistije nego bilo koje.ako nekom nije jasno ja ga vodim da se uveri
Uporedite korak letve na ruskoj pumpi sa nekom drugom i sve ce vam biti jasno...Neki iz karlovaca sremskih(pokojni je) je izjavio da je ruska pumpa nezahvalna za raditi,kaze nasteluje da na sva cetiri baca isto naftu,skine sa stola i ponovo stavi,a ono pokazuje sasvim drugacije...navodno je dosta gruba i neprecizna al zato guta svakakva govna sa dunava i kojekakve lose nafte...al sam i cuo da su sa rotacionim pumpama sasvim druge zverke...cak sam i o tome razmisljao da mu nabacim rotacionu
Meni se svidja i rus clana hrnciar ,gledao sam i snimak kako rus ore sa motorom s46 i sam sam razmisljo na tu temu .