Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E vidis-a na zapadnima je obrnuto...Na rusu jeftinije uraditi motor i menjac nego kupiti gume...
Cesto puta nov ne opravda ulozeni novac,bar kod mtz...znam slucajeva da je bilo velikih razocarenja sa novima(ja sam imao srece).Bilo kako bilo,cini mi se da je Sandorov vogel vec u oglasima,i to sa jakom cenom...daj boze da gresim,ali izgleda da nisu otisli u prave ruke.Danasnja informacija da ce i MTZ biti na akcijama preko Iparda, jer se sklapaju kod nas a mi smo zemlja kandidat. Informacija nije proverena pri ministarstvu, ali izgleda da Agropanonka ili ko vec vrsi pritisak i da ce i MTZ biti na Ipardu. Ako to bude, juhuuu
Prelistavao sam ovu temu cisto radoznalosti radi i u ovoj raspravi o antifrizu iznesena je jedna inf. koja moze nekog veoma skupo da kosta.Ovdje ovaj plavi u velikom pakovanju od 25 litara je glikol, a njega ovdje mozes da kupis i kemijski cistog , daje se kravama u ketozi, za ljude je otrovan. Bezbojan je kao voda ako je ovaj 100% cisti , gusci je od vode , cist. Ovaj plavi za automobile je ofarban i malo jeftiniji a kako je za industrijsku upotrebu nije kemijski ni cist.
Moj otac je u svom opelu , oni zuti jubilarni, samo povremeno nadolivao antifriz ako je bilo potrebno i auto je doziveo 32 godine i nijedno crijevo na motoru nije procurilo , motoru nije bilo nista ali se limarija raspala, odavno upokojen na nekom otpadu.
Postoje uredjaji za mjerenje "jacine" antifriza i ne mijenja se osim ako je jako prljav ili ima ulja u njemu. Ako ima odgovarajucu tocku smrzavanja a ako nema nadolije se koncentrovani.
Vec sam ti napisao par stranica ranije, da ce belorus biti u Epardu , sto nema nikakve veze sa nasim distributerima.Danasnja informacija da ce i MTZ biti na akcijama preko Iparda, jer se sklapaju kod nas a mi smo zemlja kandidat. Informacija nije proverena pri ministarstvu, ali izgleda da Agropanonka ili ko vec vrsi pritisak i da ce i MTZ biti na Ipardu. Ako to bude, juhuuu
Danasnja informacija da ce i MTZ biti na akcijama preko Iparda, jer se sklapaju kod nas a mi smo zemlja kandidat. Informacija nije proverena pri ministarstvu, ali izgleda da Agropanonka ili ko vec vrsi pritisak i da ce i MTZ biti na Ipardu. Ako to bude, juhuuu
Danasnja informacija da ce i MTZ biti na akcijama preko Iparda, jer se sklapaju kod nas a mi smo zemlja kandidat. Informacija nije proverena pri ministarstvu, ali izgleda da Agropanonka ili ko vec vrsi pritisak i da ce i MTZ biti na Ipardu. Ako to bude, juhuuu
Sto mesetari ?Već se pojavljuju likovi da pišu biznis planove i traže odredjen% od povraćaja.Zemlja Srbija je leglo mešetara.