milovan vrsac
Član
Sad dosli sa predavanja za Ipard,i Belorusija spada u zemlje cije masine mogu da konkurisu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sad sam tek video tvoj post ceo dan nisam bio kuci bio sa burazerom da pazari ferdzu jbg dosao bi.Ima danas predavanje u Agrozavodu u vezi Ipard fondova,pa dodji. Pocinje u 10h
šta sve treba da bi ostvario pravo na povracaj, u kratkim crtama.Dali je istina da sam nemožeš skupiti sve što treba i da agencije po Vojvodini su vec poctavilecifru od 5000 eu za skupljanje papira
šta sve treba da bi ostvario pravo na povracaj, u kratkim crtama.Dali je istina da sam nemožeš skupiti sve što treba i da agencije po Vojvodini su vec poctavilecifru od 5000 eu za skupljanje papira
Ko trazi toliko?Nisu bitni papiri vec kome ces dati 10% od onih 40-50% koliko ti sleduje za povracaj bar su mome drugu toliko trazili,a to za agencije nisam cuo ali i to je sve moguce!