Ima čovek u Novoj Pazovi nakalamio na Rusa kabinu od Rakovice. Zanimljivo izgleda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kraj 2011.Dragane koje ti je godište 1221?
Milovane koliko ti rode imas kila? jbm mu misa pa nisu ta sedista valjda toliko losa..
Ka se kupi nov rus odma bezecuješ električara,i majkana da doteže sve šrafove,manometar pr ulja kao i za temp da se ugradi i to ti je to miranNe znam ljudi ja sam sa mojim 820 iz 99god više nego zadovoljan 10-ak god je kod mene ali doduše samo ga ja vozim i nikad nisam menjao niti imao problema sa lamelom...
Zasto ko je ludji jednostavno ljudi odmerili snage traktorima nit su ih kidali niti su ih silovali i lomili!Ljudi su nekada odmeravali snage,a i danas ukrstanjem pesnica,obaranjem ruku,nadvlacenjem konopca,itd...Zasto nebi i traktorima sta im fali to su radne masine i u vecini slucajeva i situacija u toku rada im bude i gore silovanje od ovoga!I šta to dokazuje? Ko je luđi?