Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imas u despotovu isto lika sto ima sve za belaruseKazu da kod najlon pijace u NS-u ima neki lik isto sto rastura MTZ traktore kazu da nema sta nema,a nalazi se u onoj ulicici sto se ulazi preko parkinga od pijace e sada nemam mu br obecao mi komsija da ce mi doneti njegov br ali nikako da dodje inace oni su kod njega uzimali delove i kazu da je dosta korektan.
Sta tolike novce kosta???nisam cuo da je ruska pumpa ikad presla 200 eura kompletan remont.Uradjena pumpa i promenjene dizne,cifra 450 evra.Ostaje da je namontiramo i probamo.
Benzinci jos od pre 15 god fabricki vade iz 2.0 400 konja , gde su dizeli sto se toga tice kasne 15 god. Sto se tice rusa od 60 konja ima on vise. Ni jedan 558 i 560 ne mogu zapeti sa njim . Negde sam cuo da se starijim rusima merila snaga na tocku a ne na motoru. Na tocku ima manje konja.mislim da mtz 50/52 su bili najmanje osjetljivi na nekvalitetne djelove, manji broj obrtaja, manje opterečenje na sklopove, jer traktor od 4500 ccm ima oko 60ks, nije isto što i 82, na istu kubikažu da ima 81ks ili još kada se na taj traktor ugradi turbo......dok za primjer imt 558/560 imaju tu snagu sa 3330 kubika.....i normalno da je motor trajniji, ista stvar kao i kod auta, moj iz 1900cc izvlači 75ks, a koliko danas imaju motori od 1900cc, oko 150ks, znači duplo.....taj nemože trajati, to je sigurno....
i eto, na 2000 sati ode pumpa, jest da košta 500-550€ nova, kada sam zadnji puta gledao, al nesmije otići na 2000 sati.......reparacija pumpe PVP na john deere 5820, oko 2000€......samo za usporedbu, al izdrži puno više, i traktor u odnosu na rusa je točno duplo skuplji....e sada 2 rusa od 90ks u usporedbi sa jednim JD......
Hajmo ponovo.Pumpa radjena pre tri god,prosle menjani ulosci i evo okrenula se godina napravio 150 rs i dva uloska kaput!!Da napomenem jeftine delove Ne kupujem,ni delove ni lezaje ni remenje,tj loseg kvaliteta!Elem kombajn pravi dve zamene ulja godisnje,radi u tezim uslovima prva pumpa i prve dizne,tj ulosci.U pitanju je Perkins tj CAV!
To je bilo pod obavezno bar sendvic u pola vekne leba da mi izdrzi do Zivanovicevog salasa,a onda kod njih dopuna pa pedale pod noge do kuceJesi li imao i špaiz da ne sedaš gladan na biciklo?
Tebe nisam video da ga šlepaš ali moje komšije su se našlepale i ne odustaju. Sad će im valjda bolje ići, sad su dvojica gazdi na jednu brenu.