nesto2
Član
Za prvu ugradnju gratis termicki neobradjeni zupcanici, krive felne i krive kardanske osovine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel to problem samo sa 82-kama i sl. ili i veliki muku mučeMa da super sjajno, kod nas u selo u poslednjih 10 godina doslo sigurno 10-ak breznjeva i ni jedan nije docekao prvu hiljadu rs, a da mu se nije nesto desilo. Dva su zakovala u brazdi jer im se otkinuo ventil, dva nikako nisu mogli da rese problem sa pregrevanjem, dva su toliko puta rastavljali i sastavljali da su i ptice sa strane naucile. Jedan nov nema ni 100 rs i vec mu monoblok hidraulika upusta i jedan cilindar curi. Ovi ostali sto nisu jos imali problem strepe ljudi k'o pred ispit svaki put kad krenu da nesto rade.
Ja stvarno ne znam od cega su sastavljeni kad se tako habaju i kvare, pa oni od pre 20 i vise godina se ganjaju bez milosti i nista im ne fali, a ovi novi kao od putera da su.
Da li mozda ima neko da prodaje nosac donje poteznice za mtz 820 ili da zna ko to ima da proda.kataloski br. je 40 80-2707130-b. Hvala unapred.
Nekako mi je Rus zadnji traktor koji bih nov kupio.
Nekako mi je Rus zadnji traktor koji bih nov kupio.
Da,imaju problema,neki vise-neki manje,ali kada zakuje kako jedan clan rece,i ceo motor da se raspadne za dva sata imas drugi za 500 eura samo da namontiras...imamo mi i strane masine engleske,nemacke,italiijanske itd...e od tog jednom oce glava da zaboli kad nazoves,pa nema deo na stanju...a drugi put kada deo stigne,pa saznas i cenu...za skoro 10 godina rus koji je nov kupljen ulaganja je bilo do 1000 eura plafon...a te pare kod zapadnjaka kosta samo jedan zupcanik u menjacu,i to polovan.uvek je bilo"ispruzi se koliko si dugacak"Svi muku muce.
Samo nema nigde slobodne kabine.Takav je naš mentalitet.Da se hvalimo kako smo kupili noviji traktor.
Kupi se lepo stara 82-a i sad hoće komoditet,lepo se kupi široka kabina i da imaš TRAKTOR a ne ove manekene koji su usrani još u fabrici.