Gost 16052020
Član
Ako tako kažeš onda je tako.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trebaju mi mjere potrebne za uštimavanje kvačila na MTZ-892, 1996. g. Ako neko zna šta i kako molio bi ga da napiše. Fala.
Izvinjavam se.Probaj sad.Kolega jel tebi puno senduče za pp???
Niko nezna??Zna li neko broj telefona Novice iz Curuga sto prodaje delove za Mtz?
Nisam toliko tezak,105-110kg sad cu na dijetu,pa ce biti koji gram manje.
Prvo sedista mi je puklo na 1600sati,odvalilo se na zadnjem kraju i katapultiralo me na volan,onda sam kod njih kupio Gramera i posle 300sati je palo skroz dole i jako nisko se sedelo i nije amortizovalo,mali amortizer je probio dno sedista,to su namestili i zavarili ojacanje,kazu da su imali jos 2 takva slucaja,posle narednih 300sati mi je pukla ona zakacaljka stepena visine (ima 3 stepena) i onda kad radis,strucnes malo i padnes skroz dole,pa onda te digne gore pa bijes glavom u plafon. E to nisu hteli da popravljaju,nego su mi dali novog gramera.
Kako to da kod tebe tako lako propadnu sedista?
Ja kad sam uzeo rusa 105ks 2005god doplatio sam za grammer original oko 1700e, danas ima rus 6000rh a na njemu samo je jos sediste dobro
Je l' ima podizanje jedne strane za brazdu?Ako nekom treba originalno rusko sediste sa odlicnim mehanizmom, a tapacirung je losiji nek mi se javi, prodao bih ga.
I on drzi polovne delove za mtz?Ajd posalji mi broj.Da na njega, Dalibor Bobic-Dragan
Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока