DraleTD
Član
Nije bas sretno resenje hoce da kida zec-kornjacu i moraju sire gume par tona balasta da mu se doda da bi pokazao svoj maximum inace nista posebno!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ugradi na bocu brzu spojku kao na kompresorui tako koristi crevo za duvanje. Pisano je vec ranije o tome.Jesam ljudi i boca je pod pritiskom tj vazduh je u boci da me ne zeza taj ventil na koji se zavija crevo šta tu može da zeza?
Vidim kod jednog čoveka iz Srbobrana rus 820 sa ubačenim kamionskim OM352 motorom,deluje zanimljivo.Danas ću ići kod njega pa ću ga detaljnije ispitati oko same ugradnje i ostalog...
Jesi isao da vidis rusa?
Nepovratni ventil je toSkinuo glavu očistio limić ventila klip deluje dobro kao i karike,odvio sam ona četiri šrafa iznad navoja gde se uvrće crevo gde je ona debela opruga tu ima neka menbrana to mi deluje kao da je zapeklo čemu ona služi?
Kod mene je problem,nece da salje vazduh nazad za prikolicu,crevo za duvanje radi normalno,a nazad nema nista.
Takav je naš mentalitet.Da se hvalimo kako smo kupili noviji traktor.Ma da super sjajno, kod nas u selo u poslednjih 10 godina doslo sigurno 10-ak breznjeva i ni jedan nije docekao prvu hiljadu rs, a da mu se nije nesto desilo. Dva su zakovala u brazdi jer im se otkinuo ventil, dva nikako nisu mogli da rese problem sa pregrevanjem, dva su toliko puta rastavljali i sastavljali da su i ptice sa strane naucile. Jedan nov nema ni 100 rs i vec mu monoblok hidraulika upusta i jedan cilindar curi. Ovi ostali sto nisu jos imali problem strepe ljudi k'o pred ispit svaki put kad krenu da nesto rade.
Ja stvarno ne znam od cega su sastavljeni kad se tako habaju i kvare, pa oni od pre 20 i vise godina se ganjaju bez milosti i nista im ne fali, a ovi novi kao od putera da su.