MTZ Belarus

Ide, ali tesko, sporo... Dva puta za malo da sletim, srecom to je bilo na izlazu iz njive, pa pod uglom od 90 stepeni. Posle na ulici nije bilo problema, nismo isli brzo i nisu bile oštre krivine.

Dali je moguce da sam pomesao brzine na rusu 1025 ,veliki menjac nece ni u jednu brzinu dali se nekom to desavalo?

Ne znam da li je pomesao.. ali svakako izvuci orvo rucice bez skidanja kabine i ostalih zaj..... meni se desilo da je blokurao mali u jednom polozaju. Ispostavilo se da su se neke male bolcne istrosile i pravile problem. Preventivno ibe zamenjene

Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока

Na 820-ci kako da znam da je blokada diferencijala isključena? Bio sam se zaglavio pa uključio da izađem i ne znam dal sam posle isključio ili nisam.

Послато са SM-J320F уз помоћ Тапатока

Pa kako skines nogu sa pedale za ukljucenje blokada je iskljucena. Ili ako je ona verzija za ukljucenje rukom, takodje kako prestanes da delujes rukom iskljuci se. Nemoze ostati ukljucena.

Kad stisneš blokadu i kreneš probaj motati volan levo desno osetićeš otpor na skretanje to jest stalno će težiti da ide pravo a kad pustiš blokadu tog otpora nema.

Ventil je vec prebacio vazduh ka boci i potrebno je kao sto rece milovan ispustiti vazduh iz boce da bi poceo da duva na prikljucku za crevo.

Meni je isto tako bilo,problem je bio u ventilu na glavi.To je kao neki lim i on je zardjao,pa nije mogao da nabije pritisak.

Grunt probaj da nestegneš crevo za gume na taj izlaz tojest stegni rukom i posle polako odvrći a na drugom kraju ćeš osetiti kako izlazi vazduh sve jače i onda tu ostaviš u tom položaju zavrnuto crevo.

Ja kupio novo crevo na vasaru za duvanje guma i nece da radi, kad ono na prikljucku koji se zavija na boci ima parce gume kao dihtung ali bez rupice, kinez zaboravio da je izbusi :osmeh:

Vidim kod jednog čoveka iz Srbobrana rus 820 sa ubačenim kamionskim OM352 motorom,deluje zanimljivo.Danas ću ići kod njega pa ću ga detaljnije ispitati oko same ugradnje i ostalog...

Nazad
Vrh