Dejaaa
Član
Nikola ne moze da odredi dubinu zato sto ga amstel uzeo pod svoje3.5 kj njiva ide u klin 4 zec oko 55l dubina nije merena nikad onako odoka 25 +- 3cm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nikola ne moze da odredi dubinu zato sto ga amstel uzeo pod svoje3.5 kj njiva ide u klin 4 zec oko 55l dubina nije merena nikad onako odoka 25 +- 3cm
3.5 kj njiva ide u klin 4 zec oko 55l dubina nije merena nikad onako odoka 25 +- 3cm
Kreni od alternatora.Sta moze biti sa strujom kad se upale svetla digne odma temperaturu za 5 stepeni ,a cim se ugase odma pusti,.Jel neki relej il sta drugo moz biti,njegov je fabricki sat za temperaturu elektricni.mozda je i on.Jel imo neko slicna iskustva,.
Standardne mane elektronike traktora jeftine izrade...meni brlja od vazduha,a na drugoj marki traktora bio problem kao kod tebe,dize do stotke pod svetlima-menjao i alternator,dzaba-ugradio mehanicki sat i ne marim toliko za taj elektronski.Sta moze biti sa strujom kad se upale svetla digne odma temperaturu za 5 stepeni ,a cim se ugase odma pusti,.Jel neki relej il sta drugo moz biti,njegov je fabricki sat za temperaturu elektricni.mozda je i on.Jel imo neko slicna iskustva,.
Kada traktor ima ugradjen reduktor puzajucih brzina onda se koriste samo 1-2 i r1-r2.A zašto sam ja mislio da se to odnosi samo na 1. i 2. i valjda za hod unazad, negde sam tako čitao, bem li ga...
Hvala ti Arkadije
Standardne mane elektronike traktora jeftine izrade...meni brlja od vazduha,a na drugoj marki traktora bio problem kao kod tebe,dize do stotke pod svetlima-menjao i alternator,dzaba-ugradio mehanicki sat i ne marim toliko za taj elektronski.
Sta moze biti sa strujom kad se upale svetla digne odma temperaturu za 5 stepeni ,a cim se ugase odma pusti,.Jel neki relej il sta drugo moz biti,njegov je fabricki sat za temperaturu elektricni.mozda je i on.Jel imo neko slicna iskustva,.
Nemoguca misija. Uglavnom je do plovka. A plovak sve gori od goreg. Mi se drzimo armature. Ubodem u rezervar i znam gde sam. Sve ostalo je samo kidanje zivaca.Kad smo vec kod satova kako pratiti nivo goriva u rezervoarima?Sat ne radi kupio bih novi ali majstori mi rekli da nije ni to dugorocno resenje.Hvala